2777
2789
عنوان

ایا اسم این خیانت هست ؟

570 بازدید | 18 پست

شوهرن باهام تماس گزفت و گفت که دیدی اخرش فهمیدم خودتی گفتم چی ....گفت همین که سه روز هست پیام میدی ....نگو یه نفر هست سه روز بهش پیام میداد اینم همه رو‌جواب میداده نمیدونم چه حرفی شده بوده که این شک کرده نکنه از طرف من باشه ..اومد اینطوز گفت که اگه هم از طرف من بوده باشه بگه که بهت گفته بودم 

دلم شکست از بی وفایی مردا سه روز داشته حرف می زده الان گفت بهم ....اونم فکر کنم شک کرده بوده که منم و گرنه نمیگفت 

من عقد کرده هستم و زیاد نمیتونم ببینمش 

چرا دنیا اینجور شده کلی گریه گردم ...هر چی گفتم شمارش رو بده گفت پاک کردم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم اصلا ناراحتی نداره اصلا هم خیانت نیست فکر کرده تویی!!!!! 

گریه نداره که !!!!

حتما نمیخواسته تو ناراحت بشی میخواسه اول یکم مطمئن بشه بعد بهت بگه 

والا ناراحتی نداره

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
خخخخخ حواست باشه ها،،،،اون خاسته یه دستی بزنه ک بدونه تویی یانه الان ک مطمن شده تو نیسی مراقبش باشو ...

اوه

چ پشت پرده ای😞

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
خخخخخ حواست باشه ها،،،،اون خاسته یه دستی بزنه ک بدونه تویی یانه الان ک مطمن شده تو نیسی مراقبش باشو ...

به اینم فکر میکنم ...الان دیگه خیالش راحت شد که من نیستم ...هر چی هم گفتم شمارش رو بده نفرستاد