2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنوب سیاه پوست نداره که 

اونا سبزه تندن

ولی اونایی که پوستشون سیاه پوسته نژادشون فرق داره 

ولی بعضیاشون خیلی خوشکلنا عین مدلن

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

ما خوزستانی هستیم

خانواده مادریم خرمشهری ک همه چشم سبز ابی بلوند

پدری ابادان ک سفیدن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
داش خب فرهنگ ایرانیان افریقایی تبار یه میکنی از ایرانی و آفریقایی عه من میخوام جزئیات بدونم

شما میتونی از فرهنگ اقوام سوال کنی 

وقتی میگی جنوب یعنی همه 

الان خوزستان چند تا قوم با هم دارن زندگی میکنن 

عرب های آبادان و اهواز شاید خصوصیات مشترک زیادی داشته باشند در عین حال خیلی تفاوت فرهنگی دارن 

پس نمیتونی از جزییات باخبر بشی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
شما میتونی از فرهنگ اقوام سوال کنی وقتی میگی جنوب یعنی همه الان خوزستان چند تا قوم با هم دارن زندگی ...

خوندی تاپیکو اصلا نوشتم اگه کسی که سیاه پوست ایرانی باشه میشناسید یا خودتون سیاه پوستید میشه درباره فرهنگتون سوال دارم نمیگم همه جنوبی ها سیاه پوستان الکی دعوا نکنید