2777
2789

چرا هیج جا اسمی ازشون نیست؟

چرا هرچی یوتیوب که منبع کلیپ در مورد زمینه های مختله ولی روانشناس و مشاور سرچ میکنم که راهکار بده به بچه های طلاق برای کنار اومدن بااین مسئله خبری نیست 

چرا نه تلوزیون نه جایی درموردمسئله به این مهمی حرف نمیزنن؟؟

من شخصا دارم روانی میشم 

کسی نیست به دادم برسه 

منی که توان مالی رفتن به روانشناس ندارم 

حداقل انلاین بتونم راهی برای رهایی از این دیوونگی پیدا کنم 

چرا خبری نیست 

چرا کسی کمکم نمیکنه

پادکست سراغ داربد بهم معرفی کنید؟

مشاورای تازه کار ۱۴۸۰ رو معرفی نکنید که چند بار زنگ زدم 

اطلاعات خودم بیشتر از مشاوره بود که برگاش ریخت گفت تو این چیزا رو ازکجا میدونی😐

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

حالا یکی که بچه طلاق هست مگه چه فرقی با بقیه میکنه اونم یه آدمه و بنده خداست که هیچ تقصیری هم نداشته چرا خودتو تافته جدا بافته میدونی عزیزم لازم نیست انقدر خودتو با این موضوع پیش پا افتاده که هیچ دخالتیم داخلش نداشتی اذیت کنی. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا یکی که بچه طلاق هست مگه چه فرقی با بقیه میکنه اونم یه آدمه و بنده خداست که هیچ تقصیری هم نداشته ...

خوبی عزیزم؟

مگه من میگم ماها فرق داریم؟

طلاق اثرات بسیاری زو بچه ها داره 

من با سختی و مشکل بزرگ شدم با کشمکش و دادگاه 

پر از تروما و مشکلات روحی ام 

الان یک آدم عصبی کم حوصله غر غرو که زود گریه ش میگیره

من باید مشکلمو حل کنم 

نباید؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد