2777
2789

پسرم نوزاد که بود رفلاکس و کولیک شدید داشت،و الرژی به پروتئین گاوی و ...

بزرگتر که شد خوب شد .ولی الان که ۸ سالشه گهگدار که مریض میشه و ...ی سری دفع های خلطی و بعضی وقتا خونی پی پی میکنه 

خیلی میترسم و استرس دارم،چندبارم ازمایش مدفوع بردم چیزی نبود 

حالا اگ کسی تجربه داره یا دکتر گوارش کودکان خوب میشناسه ممتون میشم بگه

فرید ایمان زاده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خوبیه؟شما رفتی پیشش؟

بله 

دختر من رو نجات داد

رییس بیمارستان مفید بود قبلا

بزن تو نت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

حسین علی مددی

خیلی خوبه منم یه ماه پیش بردم گفته دوماه دیگه بیار

ی خانومه بود تو مطب از اردبیل اومده بود بچش ۸سالش بود میگف ۶ سال بچمو تو اردبیل بردم دکتر پولامو ریختم تو جوب الان ی ساله میارم پیش علی مددی خوب شده.ی خانومم بود از ارومیه اورده بود بچشو 

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ممنون گلم .جسارتا مشکل بچتون چیه؟

عوق میزد  ب بوها حساس بود پیرهن گشادم میپوشوندم گردنشو میگرف میگف دارم خفه میشم رنگو روش میپرید  دوماه حالم بد بود بردم طبی کودکان گفتن شاید میگرن شکمی داره آزمایش نوشتن دادیم گفتن ببرید گوارش بردم علی مددی ماینه کرد گف ورم معده داره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
عوق میزد ب بوها حساس بود پیرهن گشادم میپوشوندم گردنشو میگرف میگف دارم خفه میشم رنگو روش میپرید دوم ...

عزیزم ...بیچاره بچه ..من خودم ورم معده دارم میدونم بچت چ عذابی کشیده

خیلی سخته بچه مریض شه، انشالله که تنش سلامت باشه

عزیزم ...بیچاره بچه ..من خودم ورم معده دارم میدونم بچت چ عذابی کشیدهخیلی سخته بچه مریض شه، انشالله ک ...

ممنون انشاله بچه شمام خوب بشه بردی دکتر آوردی اینجا ریپلای کن بهم بگو چیگف

عزیزم من فقط ب خاطر شما الان نینی سایت ثبت نام کردم ک بتونم نظرمو بهتون بگم چون خودم خیلیییییی سختی کشیدم تمام دکترهای تهران رو بردم دیگه دشتم اومده، ،دکتر زندیه نصف سالو خارجه و اینکه مشکل بچه شما گوارشیه دکتر زندیه کمک خاصی نمیتونه بکنه اون دکتر آلرژیه تست پوستی و اینا می گیره از بچه ،،دکتر ایمان زاده پولکیه پول خیلی براش مهم تره نمیگم نادونه دانا هست ولی بخاطر اینکه پول بچاپه ازت ممکنه هی کارو کشش بده دکتر علی مددی حرف نداره خیلیییییی سرش شلوغه استاد برگزیده بیمارستان مرکز طبیه و دکتر امیرحسین حسینی اینم فوق تخصص گوارش اطفال هست هم بیمارستان مفیده هم مطب داره این دوتا حیلی خوبن 

اینایی ک میگم الان اینا متوسطن مهری نجفی فرزانه معتمد دکتر دارا دکتر سیاری دکتر هوشنگ اختری همه شون فوق تخصص گوارش اطفالن ولی مثل اون دوتا نیستن بخصوص علی مددی