2777
2789
عنوان

مامانا متخصص گوارش کودکان خوب تو تهران میشناسین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 21 پست
آندوسکوپی کرد عزیزم یا همینجوری تشخیص داد

همینجوری خوابوند شکمشو دس زد

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
عزیزم من فقط ب خاطر شما الان نینی سایت ثبت نام کردم ک بتونم نظرمو بهتون بگم چون خودم خیلیییییی سختی ...

وای ممنون ازت بابت وقتی که گذاشتی عزیزم .خدا بهت سلامتی بده 

من خودمم میترسم هر دکتری ببرم بچمو انقدر که بعضی از دکترا ادمو دست بسر میکنن ترجیح میدم اول خوب تحقیق کنم بعد برم

مشکل بچه شما چی بود جسارتا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من فقط ب خاطر شما الان نینی سایت ثبت نام کردم ک بتونم نظرمو بهتون بگم چون خودم خیلیییییی سختی ...

و دکتر مددی که گفتین خوب وقت میزاره برا توضیحات و ...که ادم بهش بگه؟و نوبت گرفتنش چجوری عزیزم ببرم مطب بهتره تا درمانگاه بیمارستان بنظرت؟

وای ممنون ازت بابت وقتی که گذاشتی عزیزم .خدا بهت سلامتی بده من خودمم میترسم هر دکتری ببرم بچمو انقدر ...

خواهش میکنم عزیزم ،،،،دختر من آلرژی ن تنها ب شیر ب خیلی از خوراکی های دیگه داشت هنوزم داره ۲۳ ماهشه بجز آلرژی عفونت روده هم داشت ک خوب نمیشد از ۱۱ ماهگی هرماه دچار عفونت میشه رفلاکس شدید هم داشت الان بهتر شده خداروشکر واس دخترم نامه بستری داده ک کولونوسکوپی بشه هنوز نبردم 

و دکتر مددی که گفتین خوب وقت میزاره برا توضیحات و ...که ادم بهش بگه؟و نوبت گرفتنش چجوری عزیزم ببرم م ...

اره عزیزم قشنگ میزاره حرفاتو بگو گوش میکنه می نویسه تو پرونده بچه ت بعد از توضیحات تو خودش باهات صحبت میکنه روزهای زوج از ساعت ۲ تا آخر شب هستش باید زنگ بزنی ب مطب نوبت بگیری 

و دکتر مددی که گفتین خوب وقت میزاره برا توضیحات و ...که ادم بهش بگه؟و نوبت گرفتنش چجوری عزیزم ببرم م ...

مطب بهتره پرونده ش کامل دست خود آقای دکتره بیمارستان رزیدنت هست همراهش اول خودت توضیحات رو میدی قشنگ گوش میکنه بعد اون صحبت میکنه روزهای زوج از ۲ تا آخر شب زنگ میزنی نوبت میده 

اره عزیزم قشنگ میزاره حرفاتو بگو گوش میکنه می نویسه تو پرونده بچه ت بعد از توضیحات تو خودش باهات صحب ...

یک دنیا ممنون ازت عزیزم خیلی لطف کردی 

توکل بخدا نوبت بگیرم ببرم ببینم چی میگه