2777
2789
عنوان

یه سوال ماهایی که مجردیم…

170 بازدید | 14 پست

خیلی از دنیا عقبیم؟

اصلا کسی به دلم نشسته واسه ازدواج یا طرف مقابلم یه ایراد بزرگ  داشته که هیچ دختری قبول نمیکنه

خواهشا بهم حال خوب بدید بگید که ازدواج چیز خاصی نداره یکم دل گرم شم😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج که بد نیست 

ولی تو هر برهه ایی یه عده مجرد وجود داشته و خواهد داشت 

دلیل بر عقب موندن نیست

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

ازدواج خوب خییییلی خوبه یعنی زندگی تازه شروع میشه 

ولی باید عاقلانه انتخاب کنی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ما نه ولی اگه فکرت اینه باشه شوهر کردن پیشرفت محسوب میشه عاره خیلی از دنیا عقبی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

همه باید ازدواج رو تجربه کنن حتی اگه طلاق بگیرم حرف هیچ متاهلی نمیتونه یه مجرد رو قانع کنه و از ازدواج منصرف کنه. در واقع تو خونه پدری متاسفانه دیگران برات تصمیم میگیرن. اختیار آنچنانی نداری و مثل بچه باهات برخورد میکنن. وقتی وارد خونه شوهر میشی یهو یه کوه مسولیت گردنت میندازن. باید کدبانو باشی آشپز باشی زنانگی بلد باشی سیاست داشته باشی و کلی چیز دیگه. خب اینارو کجا آموزش دیدی؟ً متاسفانه هیچ جا. باید تو زندگی متاهلی تجربه کنی. که گاهی خیلی تلخ برات در میاد