2777
2789
عنوان

عروسی دختر عمه

327 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.ایام عاشورا رو تسلیت میگم.

من دیشب داشتم خواب میدیم که دختر عمم دوباره عروس شده و با همین همسرش الان ازدواج کرده.لباس عروس تنش بود و کنار داماد نشسته بود.ولی خیلی تو خواب ناراحت بود و خوشحال نبودش.(توی دنیای واقعی و حقیقت.اینکه دختر عمم بچه دار نمیشه و دل خوشی هم از شوهرش نداره.ولی اصلا من و خانوادم در جریان مشکلاتشون نیستیم.و چیزی بروز نیمدن به ما.فقط پارسال فهمدیم که حامله بوده و سقط کرده و یکی از فامیل از دهنش پرید به ما گفت وگرنه همینم نمیفهمیدیم. )در کل توی خواب احساس ناراحتی میکرد.

کلا عروسی تعبیر خوبی نیست تو خواب.

شما هم میشه نظرتون رو خواهشا بدین🥲

خوابای من اکثرشون تعبیر میشن،حس خوبی به این خواب ندارم اصلا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدقه بدید و تعبیر خوب کنید ( حتی اگر میدونید تعبیر خوبی نداره ) چون قدرت تلقین خیلی بالاست

این دختر عمه بدبخت من خیلی بدشانسی آورد،یک بچه داشت که مرد تو ۶ماهگی اونم به خاطر انفلوانزا(به ما اینو گفتن)،بعدشم تا ۴ ۵ سال حامله نشد،اونم شد سقط کرد،توی عید از استوری های شوهرش فهمیدم رفته تهران برای دوا درمون ولی دیگه خبری نداریم ازشون.کلا مخفی کارن.

سعی کن ازش خبر بگیری و اگه کاری یا مشکلی داره بهش کمک کنی و ترجیحا صدقه هم بنداز

ممنون عزیزم.ولی هیچی نمیگن به ما خیلی مخفی کارن.بروز نمیدن

حتی از استوری های شوهرش فهمدیم عید رفته دوا درمون تهران.به هیچکی هیچی نمیگن.

مشکل از شوهرشه ؟

نمیدونم عزیزم.شوهرش ۴تا خواهر داره،یکیشون مجرده اون ۳تا دیگه همشون بچه دار شدن.

ولی سمت دختر عمه من،عمش و عموهاش نازایی داشتن و از پرورشگاه بچه برداشتن.

نمیدونم عزیزم.شوهرش ۴تا خواهر داره،یکیشون مجرده اون ۳تا دیگه همشون بچه دار شدن.ولی سمت دختر عمه من،ع ...

همسایه ما شوهرش مرد خییلی خوبیه تا اینکه فهمیدن مشکل از شوهرشه 

به هر دری زدن نشد آخر سر خواهره باردار میشه و بچه ها رو میده به خواهره 2 تا پسر خواهرشو بزرگ میکنه الان سربازن بچه هاش 

مال خیلی سال پیشه این قضیه 

اینا هم دقیقا برادرا نازا بودن خواهرا بچه دار شدن 

به چیزی کمتر از بهترین هایی که خدا برایت در نظر گرفته راضی نشو .🪷