2777
2789
نامزد میکنی فردا ک قرار نیست بری خونه خودت..این ک ب اهداف برسی بستگی ب خودت دارهادم پشتکار گیر باشی ...

همین من آدم با همتی نیستم اینم فکر نکنم همراهی کنه ولی موقعیت شخصیش خیلی خوبه لنتی

خب ازدواج مسائل خودشو دارم 

درگیر شوهر و ... میشی ممکنه به برنامه هات نرسی 

با یه مشاور صحبت کن 

من دختر دایی ام 18 سالگی ازدواج کرد دیگه نه درس خوند نه تونست کاری از پیش ببره 

بستگی به شخص داره اگر اراده خیلی قوی داشته باشی میتونی علایقت دنبال کنی 

مردم بعضی شهر ها زود ازدواج میکنن 

به چیزی کمتر از بهترین هایی که خدا برایت در نظر گرفته راضی نشو .🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سنت خیلی خوبه باااورکن برگردم عقب زووودتر ازدواج میکنم و حامله میشم وقتی خدا غریزه شو تو و ...

صرفا بخاطر غریزه نباید توی سن پایین شوهر کرد 

فقط داستان شوهر کردن نیست آدم باید انتخاب درست داشته باشه تا فردا پشیمون نشه

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

من حقیقتا از سن ۱۶ خیلی ازدواجی بودم و اگر خانوادم ولم میکردن قطعا ۱۸ ازدواج میکردم . ولی خدارشکررر تو تمام این سالها جلومو گرفتن یعنی از ۱۶ الی۲۵ سالگی من دستو پا زدم که شوهر کنم جلوی انتخابای غلطم رو گرفتن در نهایت وقتی درسمو تمام کردم و استخدام شدم و کلی تفریح کردمو از مجردی لذت بردم با کسی که دیوانه وار عاشقش شدم و بهترین انتخابم بود اجازخ ازدواج دادن و الان میگم اگر قبل تر جلو حماقتمو نمیگرفتن من الان بدبخت روزگار بودم

نه سنت خیلی خوبه باااورکن برگردم عقب زووودتر ازدواج میکنم و حامله میشم وقتی خدا غریزه شو تو و ...

خدا غریزه همه چیزو گذاشته ولی به موقع باید استفاده کرد 

پس غریزه پیشرفت چی میشه؟ غریزه رسیدن به اهداف و درس خوندن و زندگی مجردی تا یه سنی؟

اینجور باشه زن باید تا به بلوغ رسید شوهر کنه بچه بیاره خانه داری کنه و بعد هم بمیره پس کی به اهداف اصلی زندگیش برسه

آدم درستیه خودش معلمه یعنی ۲۴ سالشه و سالای اول خدمتشه اما قکر نمیکنم اجازه ی درس خوندن به من بده اص ...

من خودم معلمم 

اما همسر معلم رو نمی‌پسندم حقیقتش 

جدا از حقوق کم 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

خدا غریزه همه چیزو گذاشته ولی به موقع باید استفاده کرد پس غریزه پیشرفت چی میشه؟ غریزه رسیدن به اهداف ...

👌

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

اراده قوی ندارم

اگر طرفت به دلت نِشسته و دوسش داری برو جلو توکلت به خدا باشه 

اگر دوسش نداری و صرفا به خاطر حرف خانواده میخوای بری جلو

میتونی بیشتر راجبش فکر کنی تازه اول راهی 

به چیزی کمتر از بهترین هایی که خدا برایت در نظر گرفته راضی نشو .🪷

عزیزم خیلی هم موقعیتش عالی نیست ی معلم حقوقش خیلی کمه واسه اینکه هم خرج زندگی رو بده هم نزاره اب تو دل شما تکون بخوره و همممه چیز فراهم کنه برات !!!!! 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲