2777
2789
عنوان

از مدرسه نمونه بیام بیرون یا نه

80 بازدید | 8 پست

من دهم رو مدرسه نمونه خوندم و خیلی سخت گیری الکی میکنن جوش هم خیلی رقابتی و یجوری که بچه ها از اول سال کنکوری میخوندن آدم احساس می‌کرد از همه عقبه ..

و اینکه من درسام خیلی خوب بود ولی از وقتی اومدم اینجا بجای اینکه معدلم بره بالاتر ؛ از ۱۹ و ۸۰ که نهم بودم رسید به ۱۸ و خورده ای با اینکه من خیلی تلاش کردم 

بنظرتون بهتر نیست برم یه مدرسه عادی ؟چون اونجا آدم اعتماد بنفسش میره بالاتر و حداقل همه چیز اجباری نیست 

اینجوری راحت میشه برای کنکور آماده شد 

لطفا اگه خودتونم تجربه دارین بگین 

من تجربه دارم

بهترین کارو میکنی واقعا درشو بیرون 

مدارس عادی خیلی بهتره تو با همون معدل ۱۸ و خورده آیت شاگرد دوم میشه تو عادی ولی توی نمونه ممکنه اصلا سوم هم نشی در حالی که معدل خوبیه برا دبیرستان و هرکی هرکی نمیگیره خلاصه اعتماد بنفس آدم میاد پایین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معدل شما تو اون مدرسه شده 18.اگه با همین سطح سواد تو مدرسه عادی بودی 20 میشدی. اگه بری مدرسه عادی و آخر ترم بخوای بیای تو مدرسه نمونه تو امتحاناش شرکت کنی در بهترین حالت معدلت 15 میشه

سطح تدریس مدرسه نمونه بالاتره، ب نظر من از یچه های نمونه عقب بیفتی بهتره تا بخوای از بچه های عادی بزنی جلو

باخت به یه رقیب سرسخت بهتر از بردن حریفیه ک حرفی واسه گفتن نداره. بری مدرسه عادی فقط خودتو گول میزنی

من دهم نمونه بودم اما چون تغییر رشته دادم باید یکسال خارج از نمونه درس میخوندم و سال دوازدهم میتونستم برگردم. یازدهم که رفتم یه مدرسه دیگه اینقدررررر جوش خوب و دوستانه بود که همونجا موندم ولی از نظر درسی باید خودت رو حفظ کنی چون ممکنه تحت تاثیر بچه ها قرار بگیری که ضعیف ترن و تو با یه نمره معمولب زرنگ به نظر میرسی! این خیلی مهمه

تو نمونه سایه همو با تیر میزدن ولی خب مدارس عادی خیلی جوش بهتره فقط مسئله اش همینه که خودت رو همیشه بالا نگه داری.

عزیزم ب عنوان کسی ک سال بعد اخرین سالشه تو این مدرسه میخونه بهت میگم...

به خاطر اموزش و معلماش بمون.

مدرسه عادی هم بودم .

سرکلاس اونقدر سر و صدا بود اصلا میز اول می نشستم نمیتونستم از معلمم سوال بپرسم....

سوال ساده میبردی میپرسیدی دبیرش بلد نبود.

کل کلاس ب حدی شلوغ بود سرسام‌میگرفتی و....

افت تحصیلی کاملا طبیعیه 

ولی در نطر بگیر اخرش همتون تو یه سطحین

تازه شما دهمی

۲ ساااال وقت داری کامل بشینی بخونی

انگیزتو ببر بالا 

تابستون دهمتو بخون از یازدهم نگا کن ببین مشکلات اینکه نمراتت پایین اومد چیه؟

ریشه یابی کن و با استراتژی بهتر درستو بخون 

حیفه

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

خودتو با هیچکس مقایسه نکن

سعی کن بهترین ورژن خودت باشی

هوم؟

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
من تجربه دارمبهترین کارو میکنی واقعا درشو بیرون مدارس عادی خیلی بهتره تو با همون معدل ۱۸ و خورده آیت ...

سوال اینه، ایا واقعا برای کسب رتبه اول میری مدرسه یا برای آماده شدن واسه کنکور؟ و اینکه شما ترجیح میدی بری آفریقا و تو آفریقا خوشکلترین دختر حساب بشی یا تو ایران باشی و جزو 1000 نفر اول خوشکلا باشی؟ 

من خودم نوجوونی هام مدرسه شاهد بودم چند سال خیلی استرس و فشار داشتم سال آخر دبیرستان برگشتم مدرسه عادی

این قدر وضعیت درسم و روحیه ام خوب شد پدر مادرم باورشون نمیشد

روانت از الان بریزه بهم دانشگاه بری کم میاری 

به چیزی کمتر از بهترین هایی که خدا برایت در نظر گرفته راضی نشو .🪷