2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بخوادت مشخص میشه از حرفاش و رفتاراش، اگر هیچ نشانه ای نمیبینی ازش فاصله بگیر وقتی اومد جلو بگو من رابطه هدفمند میخوام و... 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

اگه بخوادت مشخص میشه از حرفاش و رفتاراش، اگر هیچ نشانه ای نمیبینی ازش فاصله بگیر وقتی اومد جلو بگو م ...

همون اول بهش گفتم من رابطه جدی میخوام گفت یعنی برای ازدواج ؟ منم گفتم من نمیتونم اینده رو پیشبینی کنم ولی باید رابطه برای طرف مقابلم جدی باشه

درآمد ش ، خونه ، ماشین ش اگه داره فردا بگو بیاد خواستگاری بهونه آورد وقت تو تلف نکنفردا روزی هم تاپی ...

نمیتونم که خودمو کوچیک کنم من برم ازش خاستگاری کنم 😐

همون اول بهش گفتم من رابطه جدی میخوام گفت یعنی برای ازدواج ؟ منم گفتم من نمیتونم اینده رو پیشبینی کن ...

خب اولش که نمیگن، معمولا 2طرف همو میسنجن بعد میفهمن میخوان ازدواج کنن یا نه، یه مدت وقت بده، چندوقته باهمین ؟

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

خب اولش که نمیگن، معمولا 2طرف همو میسنجن بعد میفهمن میخوان ازدواج کنن یا نه، یه مدت وقت بده، چندوقته ...

من حوصله ندارم برای رابطه بی هدف وقت بذارم واقعا اگر میخواد بره همین الان بره 

خب دانشجو هنوز دوسال دیگه تموم میشه

اگه برای ازدواج بخوادت ، از وقتی برات می‌زاره  ، از کادویی که میگیره ، از ذوق و شوقی که برات داره ،کلا از چیز خاصی نمیشه فهمید ، یه مدت که بگذره بیشتر دوست داشتنش رو درک میکنی