2777
2789
عنوان

کسی هست بیاد این قضیه ی منو بشنوه راهنمایی کنهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 55 پست
از همسرتون پرسیدین که سرشما با مادرشون بحث کردن؟

اره گفت پیام دادم ب مادرم.. الانم مادرشوهرم هیئت میخاست بیاد خونشون پیام داد عصر بیاین همیشه همسرم خریداشو میکرد امسال خبر نداشت پیام دادم به علی گفتین گفت نه دیدم همون موقع همسرم گفت مادرم پیام داده هیئت میاد گفتم آره بمن داده گفتم ب علی هم بگین رفتیم هیئت همسرمنو رسوند شیفتش بود رفت سرکار.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پشتش خالی نکن

الان اونا باهام سنگین شدن جمعه رفتم اونجا الان 8 ساله اونجاییم این جمعه گفت بیاین نذری گرفتم ببرین بخورین همسرم. منو رسوند رفت تعمیرگاه من همونجا خوردم گفتم به همسرم توهم بیا گفت باشه بعد یساعت زنگ زد گفت بیام بریم گفتم نمیایی داخل گفتنه بریم کارمونو بکنیم بریم بیرون. امروز صبم همسرم کار مادرش داشت زنگ زد جواب نداد منمپیام دادم جواب نداد

به حرف مردم گوش نده ازش حمایت کن..کارت عالیه

خخیلی هواشو دارم حتی خواهرشوهرمم همیشه میگه شوهرم گفتم خوب زنداداشت تحمل میکنه تو اگه بودی.. گفتم ن من اجازه میدم زندگی کنع

مس زن من نباش که حاضره من هیچ نداشته باشم اما داداشاش بهتر باشن

ممنم اوایل این بودم.. دیدم داداشم واقعا زنشو میخواد درستش همینه هیشکی مثل همسرم بدرد من. نمیخوره

خخیلی هواشو دارم حتی خواهرشوهرمم همیشه میگه شوهرم گفتم خوب زنداداشت تحمل میکنه تو اگه بودی.. گفتم ن ...

اره مراقب باش حسودی نکنن حرف نیارن میرم.اسفند دود کن چون کمتر زنوشوهری تو این گرفتاری اقتصادی پشت همند

اره مراقب باش حسودی نکنن حرف نیارن میرم.اسفند دود کن چون کمتر زنوشوهری تو این گرفتاری اقتصادی پشت هم ...

بببین همسرمن واقعا جلوی اونا عوض میشه میریم اونجا کلا میشینه ن حرف ن چیزی.. انگار بزور میاد.. بعد مادرشوهرم ک اینقده بدشو میگه جلوش پسرم. پسرم از دهنش. نمیفته

اره خوشبحال اقات

ااینطوری نگو.. همسرمنم فکر. میکنه من هواشو ندارم همش میگه تو هوامو نداری واقعا بعضی وقتا نمیدونم باید جیکارکنم.. خیلی زیاد حساسه.. الویت زندگیم باید اون باشه وگرنه...