2777
2789

من برای وسواس فکری

یک نسخه فقط

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

دوزشو یادم نیست البته

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استقاده میکنم عزیزم

ببینم شما چه مدت استفاده میکنید؟ و چه دوزی از دارو رو؟

آیا خلق و خو تون عوض نشده؟ مثلا زندگی براتون بی معنا شده باشه - یا بی انگیزه شده باشید یا ناامیدی ایجاد کنه واستون؟ یه حالت ربات ایجاد نشده براتون؟ که فقط کار ها رو انجام بدید - از کار ها لذت نبرید دیگه - نسبت به همه کار ها بی میل شده باشید یا بی تفاوت شده باشید

ببینم شما چه مدت استفاده میکنید؟ و چه دوزی از دارو رو؟آیا خلق و خو تون عوض نشده؟ مثلا زندگی براتون ب ...

من بخاطر پنیک های عصبی و تشنج کاذب دکتر برام تجویز کرده و یک ماهی هست

و ابنکه یک ماهی هست که پدرم فوت شده 

پس خیلی وضعیت روحی بدی دارم و داشتم 

اما خوب تصمیم گرفتم برم ورزش کنم و از وقتی که ورزش مبکنم این حالات رو ندارم 

من بخاطر پنیک های عصبی و تشنج کاذب دکتر برام تجویز کرده و یک ماهی هستو ابنکه یک ماهی هست که پدرم فوت ...

خدا پدرتون رو بیامرزه  

منم شدیدا ترس اینو دارم که پدر و مادرم از دست بدم و این فکر داره دیوونه م میکنه

نمیدونم چیکار کنم

عزیزم خوب جواب نداد این دارواسترس رو تبدیل به توهمات وحشتناک کرد جوری که مرگ و جهنمو به چشم میبینه ا ...

چند ماه مصرف کردید که اینجور شدید شما؟

چه دوزی از دارو رو مصرف کردید که اینجور شدید؟

کامل جواب بدید

لطفا و خواهشا هر موقع آنلاین شدید جواب منو حتما بدید

این قضیه برای دو سه سال پیشه

بعد از حدود دو سه هفته علائم منفی خودشو نشون داد

حقیقت یادم نیست دوزش رو ولی یکی از علائمش هم این بود که آدم مثل ربات میشه. بدون احساس و انرژی

البته رو بدن افراد تاثیرش متفاوته

برای یکی شاید خوب جواب بده ولی تحقیقاتتونو برای این قبیل داروها بیشتر کنید چون واقعا زندگیتو میتونه نابود کنه

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱