2777
2789

یکی از این آشناها ما بعد پانزده سال از ازدواجش بالاخره خوشبختانه خدا رو شکر توانستن بچه دار بشن 

خیلی تلاش و هزینه کردن 

شکر خدا بچه اشونم الان یک پسر خوشگل و سالمه 

اما قسمت جالبش میدونید کجاست ؟

وقتی بچه ماه آخرش بود به دنیا بیاد 

پدرش ۳ میلیارد و حتی بیشتر براش سیسمونی, اسباب‌ بازی ، لباس ،.... هر چیزی که فکرش کنید خرید 

یعنی چیزها براش خریده که من فکر نمی‌کردم دنیا این‌قدر پیشرفت کرده وجود دارن..

هر چیزی که بچه احتیاج داره و خیلی بیشتر از احتیاجش گرانترین و بالاترین مارک ها 

جوری که میگن موتور شارژی برای ۷ ۸ سالگیش خریده ۱۵۰ میلیون.. اسکوتر خریده ۱۵۰ میلیون 

بعد جالبیش اینجاست اصلا پولدار نشون نمیدادن 

یک خونه معمولی داشتن این زن و شوهر ماشینم یک پژو پارس ساده و زندگی کاملا معمولی 

ولی اصل صحبت این تاپیکم راجب این پسر کوچولو هستش که یک ماهش نشده ۳ میلیارد پاش ریختن 

تو قراره برعکس ما که تا وقتی مدرسه تمام کردیم ۳ میلیون خرجمان نکردم حسرت همه چی تو دلمان بود با هزار حسرت و غصه بدبختی بزرگ شدیم 

یک کودکی و نوجوانی راحت داشته باشی و با خیال راحت بچگی کنی..اول جوانی قراره بابات برات بهترین ماشین بخره قراره بهترین لباس ها و وسایل داشته باشی..بهترین آموزشگاه ها تحصیلاتی و ورزشی و هنری آموزش ببینی..

مطمئن بابات برات خونه میخره

برات زن میگیره 

و...

خلاصه خوشبحالت

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

فامیل مام ۷سال بعد بچه دارشد همه چی براش میخرن همممه چی. 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ میلیارد سیسمونی رو چجوری تو خونه ی معمولی جا دادند؟

بعد اون بچه اصلا هیج هیجان و لذتی رو از داشتن وسایلش تجربه نمیکنه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
بعد این همه سال با سختی بچه دار شدن باید هم ذوق کنن و دنیارو براش بخرن پدر و مادر خوب بچه شو تو رفاه ...

اونا پول دادن حتما کلی سختی گشیدن قطره قطره جمع کردن الان خرج بچشون کنن

مادر و پدرماهم داشتن مطمعنن دریغ نمیکردن

اونا پول دادن حتما کلی سختی گشیدن قطره قطره جمع کردن الان خرج بچشون کننمادر و پدرماهم داشتن مطمعنن د ...

از نظر من وقتی کسی می‌خواد بچه دار شه باید بتونه رفاه شو هم فراهم کنه 

حالا نه در حد لاکچری ولی در حدی ک نیاز های بچه برآورده شه باید باشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
فامیل مام ۷سال بعد بچه دارشد همه چی براش میخرن همممه چی.

این بچه ها اینجوری اشرف مخلوقات هستن نه ما

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

منم همش درگیر قسط و سگ دو زدن😅درس و دانشگاه ک یوخ...ایشالا خیرش ببینن

من دارم آخرین روزها آزادیم میگذرونم چند روز دیگه بخاطر برگشت چک هام قراره برم زندان 

آره راست میگی گاهی وقتها این تفاوت ها اذیتم می‌کنه

من خیلی اذیت میشم چون یکی از چرت ترین بچگی ها ممکن داشتم من وقتی دنیا اومدم بابام ورشکست شد تا وقتی مدرسه تمام کردم سرپا نشد..شکر خدا الان وضعیت خوبی داریم ولی اون همه سال که قرار بود من بچگی کنم ، نوجوانی کنم، جوانی کنم

با بدترین شکل ممکن گذشت و هیچ کاری نکردم.. فقط و فقط حسرت برام مونده

۳ میلیارد سیسمونی رو چجوری تو خونه ی معمولی جا دادند؟بعد اون بچه اصلا هیج هیجان و لذتی رو از داشتن و ...

خونه اشون معمولی هست ولی بزرگه 

منظور من از معمولی یک خونه خوب و معمولی بود

یعنی یک قصر لوکس تجملاتی ندارن

یک خونه تقریبا بزرگ معمولی دارن