2777
2789
عنوان

خواهرم دیشب بهم گفت کنترلگر

412 بازدید | 18 پست

داشتیم میرفتیم هیئت بعد اونو دخترخالم اونور کوچه بودن یه ماشین داشت از پشت میومد سمت اونا میخاست پارک کنه من با یه لحن اروم گفتم بیا اینور ماشین میخاد رد شه همون لحظه با لحن بدی  گفت دفعه اخرت باشه برا من ادای کنتلگرا رو در میاری یبار دیگه همچین غلطی بکنی میندازمت زیر چرخای این ماشین واقعا دهنم قفل کرد حالم ازش بهم میخوره

خواهرت مشکل روانی داره انگار

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلیطه اعظمی هست برا خودش

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

خخخخ چندسالشه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

شنا بزرگ تری؟ چند سال؟ 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
احتمالا زیاد گیر دادی سر این حرفت خالی کرده

الان میگه دروغ میگی من نگفتم میندازمت زیر چرخای ماشین تو باهام بد حرف زدی همش دروغ میگه پیشموت شدم باش رفتم بیرون واقعا فقط به خاطر خالم رفتم اما الان پشیمونم

اره 5 سال

تو سن بلوغ پرخاشگر و خشن میشن توجه نکن بهش

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش