2777
2789

من پارسال ینفر پخش میکرد گرفتم روشن کردم گفت حاجتم براورده شده

نذر کردم اگه امسال بچه یا باردار بودم منم بگیرم

۷۲ تا شمع خریدم پخش کنم 

التماس دعا🙏🙏

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من امشب نمیتونم برم بیرون میشه به نیت من روشن کنی🙏 دعا کن کسی که دوسش دارم برگرده بهم برسیم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

ان شاالله حاجت روا بشی

ممنون عزیزم انشالله بادعا های شما 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

منم دعا کنید لطفا من پارسال خیلی دلم شکست بچمو از دست دادم انشاءالله تا سال دیگه من و همه کسایی که چشم به راه لطف و هدیه خدا هستیم حاجت روا باشیم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
چشم شما هم مارو دعا کنین التماس دعا

محتاجیم به دعا امشب به نیت کاربری تون سلامتی نوزادتان شمع روشن میکنم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم