2777
2789
عنوان

مردا چقد بی عاطفه ان

843 بازدید | 53 پست

انگار نه انگار تا دیروز واسه داشتنمون به هر دری زدن، چطور میشه یه مرد یهو اینقدر بی تفاوت شه نسبت به زنی که به خاطرش‌کلی اشک ریخته ، اصلا عشق ودوست داشتن واقعیه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا....هیچ اثری از گذشته نمیمونه...وقتی به گذشتا فکر میکنم میگم واقعی بود؟این ادم همون آدمه...پس چرا ده حتی ۱ثانیه اون لحظات رو نمیبینم..دلم برای اون موقع هاش خیلی تنگ شده خیلی...بعضی وقتها میگم کاش اون مرد توی ذهنم که اون موقع ها جونشم برام میداد از توو ووو خاطراتم میمومد پیشم تا براش درد و دل کنم

چرادیگه نیستن واقعامثل روزای قبل،ولی مازناهروزهرروزعاشقترازقبلمون میشیم

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
نه وجود نداره مردا همه خودخواهن فقط به فکر خودشونن

وای دقیقا

فقط فکر موقعیت خودشونن. اصن واسشون مهم نیس طرف ازاون کار راضیه یان

خودشون راضی باشن کافیه😕😐😐😐😐

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙

درد دلمو تازه کردی طفلی خواهرم  شوهر نامردش خیلی اذیتش میکنه از هممون خوشکلتربود کلی هم خواستگار داشت اما چه فایده گیر این افتاد

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی

قبووول ندارم

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

شوهر من میگه مردا اگه عاشق زنشون بودن حتما زنشونو مثل قبلا دوس دارن اما مشکلات مالی و کاری و مسولیت زندگی بهشون اجازه نمیده مثل قبل رفتار کنن  

و خدایی که به شدت کافیست....