2777
2789

اینو بگم خودش و بچه هاش آدمهایی هستند که اجازه نمیدن هیچکس درباره شون نظر بده منم دوست ندارم احساس صمیمیت بیخود بکنند منم در جوابش گفتم اتفاقا دوسشون دارم و خب ایرادی ندارد با پوست صورتم که سفید هست ست شده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه بعد اگه گفت بهش بگو به شما چه ربطی داره دغدغتون شده موهای سفید من 

منم ۲۰ سالمه موهام سفید شده رنگم میکنم فایده نداره بعد یک هفته موهای سفید رنگ ازشون پاک میشه دوباره پیدا میشن

برامنم خیلی سفید شده مخصوصا جلو وفرق همون نگا میکنن هی ب موهام بقیه حس بدی میگیرم

خب رنگ کن 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من بودم میگفتم موهای شما رو دیدم خوشم اومد الان باهم ست شدیم😂😂😂

ولی درواقع همونی که خودت گفتی رو میگفتم چون روم نمیشد اینو بگم😂😂

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
خب چه ربطی داره موهای منم سفیده ولی دوست ندارم رنگشون کنم وگرنه رنگ کردن ک کاری نداره بقیه هم بمن‌می ...

آخه زور داره برام خودشون آنقدر پاچه پاره هستند که کسی جرات نمیکنه بهشون نظر بده

برا منم خیلی سفید شده 

همه میگن مد شده🙃🙃🙃

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من بودم میگفتم موهای شما رو دیدم خوشم اومد الان باهم ست شدیم😂😂😂ولی درواقع همونی که خودت گفتی رو م ...

اره من گفتم خودم دوسشون دارم چون دوستم سفید هست باهاش ست شده 

آخه زور داره برام خودشون آنقدر پاچه پاره هستند که کسی جرات نمیکنه بهشون نظر بده

کسایی که حسود و مشکل ظاهری دارن اینطوری از بقیه ایراد میگیرن وگرنه کی دیدی خوشگلا و قلب مهربونا از ظاهر دیگران چیزی بگن اینا همش از حسادت وگرنه ما خودمون تو خونمون اینه داریم