جنیفر____لارنس مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 1658 عنوان شیاف پروژسترون به صورت خودسرانه 😭😭کمک کنید تو رو خدا 123 بازدید | 11 پست سلام من ۲۰ روز از موعدم گذشته، بی بی زدم مثبت شد دیروز داخل ترشحاتم رگه های خونی دیدم ،یکمم کمر درد دارم فعلانم نمیتونم برم دکتر، همه جا بستس شیاف پروژسترون استفاده کنم بنظرتون تو رو خدا راهنمایی کنید دارم میمیرم😭😭😭😭 1404/04/15 | 08:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترتفلیس عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 4281 برو اورژانس بیمارستان هستن و پزشک کشیک هم دارن. کنار آشیانهٔ تو آشیانه میکنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم💙😘
جنیفر____لارنس مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 1658 برو اورژانس بیمارستان هستن و پزشک کشیک هم دارن. خطرناکه یعنی استفاده نکنم ببینم میتونم بررم 😭😭😭
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22928 بارداریت مبارک خودسر چیزی استفاده نکن اورژانس بیمارستان یا زایشگاه متخصص دارن اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
جنیفر____لارنس مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 1658 بارداریت مبارک خودسر چیزی استفاده نکن اورژانس بیمارستان یا زایشگاه متخصص دارن خدا کنه بمونه برااام ،یه سقط پوچ داشتم خیلی میترسم الان برررم پس بپرسم 😭😭😭😭
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30306 یکی استفاده کردی من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22928 خدا کنه بمونه برااام ،یه سقط پوچ داشتم خیلی میترسم الان برررم پس بپرسم 😭😭😭😭 بله برو به خودت استرس نده امام حسین نگهدارش باشه اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
دخترتفلیس عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 4281 خطرناکه یعنی استفاده نکنم ببینم میتونم بررم 😭😭😭 عزیزم چون بحث بارداری و خدای ناکرده سقط مطرحه برو دکتر که مشکلی پيش نیاد. من اگه جای شما باشم حتما می رفتم دکتر. کنار آشیانهٔ تو آشیانه میکنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم💙😘
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30306 نه نکردم هنوز 😭😔 خب چرا نگرانی چیزی نیس فردا عصر برو مطب دکتر توسل کن به علی اصغر مواظب خودت بچه آت باشه همین فعلا استراحت کن راحت چشم هاتو ببندی به هیچی فکر نکن من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
دخترتفلیس عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 4281 بارداریت مبارک خودسر چیزی استفاده نکن اورژانس بیمارستان یا زایشگاه متخصص دارن بله این دوستمون درست میگه. بالاخره دیروز و امروز هم کسانی بودن که زایمان کردن، یا زایمان می کنن، پس بیمارستان ماما یا متخصص زنان داره. کنار آشیانهٔ تو آشیانه میکنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم💙😘
silver_luna عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 1146 برای چی نمیری بیمارستان؟ حتی اگه متخصص هم نباشه که هست ماما هم هست معاینت میکنن