2777
2789
عنوان

مسمومیت غذایی

104 بازدید | 5 پست

دخترم ۳/۵ سالشه دیروز عصر خونه ی مادرم ماکارانی گرم کردن و خوردن.سه تا بچه و یه خانم باردار هم ازاین غذا خوردن.از دیشب که خونه رسیدیم توی ماشین خواب بود ؛بیدار شد استفراغ کرد.برذیم بهش امپول زدن.الان باز بیدار شد استفراغ کرد.چیکار کنم مسمومیت مگه باامپول رفع نمیشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مسمومیت ماکارونی خیلی خطرناکه ،باز ببرینش ،

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

اگ بقیه هم مسموم شدن از ماکارانیه

وگرنه شاید گرما زده شده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون