2777
2789

سلام خانوما امیدوارم حالتون خوب باشه 

راستش من یه خواستگاری دارم که بهم معرفی شده و تا حالا همو ندیدیم فقط عکسشو دیدم و شرایط کلیشو میدونم ولی دیگه خسته شدم و دلم شوهر میخواد و میخوام باهاش هرجور شده ازدواج کنم 🤣

شاید خنده دار باشه ولی دیگه فشار بی شوهری رو نمیتونم تحمل کنم و میخوام تموم کنم این موضوع رو برای خودم واقعا نیاز به همسر بودن و مادر شدن دارم 🥲

اما نمیدونم چیکار کنم جذبم بشه این اولین خواستگارم نیست و بی تجربه نیستم ولی خب هر ادمی قلق خودشو داره و من دوست دارم خیلی لوند به نظر برسم در کنار خیلی با وقار و خانومم باشم که هم مامانش عاشقم بشه هم خودش 

میشه خانم هایی که تجربه دارن و یا متاهلن راهنماییم کنم چیکار کنم تو جلسه اول به دلش بشینم 🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت باش وگرنه فایده نداره

اره خودمم همین حسو دارم به نظرم این بهتره 

ولی دوست دارم کنار این خودم بودنه بتونم تو همون جلسه اول خوبی هامو نشون بدم بیشتر راهی شما میدونید؟

واقعا خیلی دوست دارم یه اتفاق رمانتیکی بیفته مثل لیز بخورم بیفتم تو بغلش یا ازین چیزا🤣کاش یه اتفاق رمانتیک بیفته 

پس برای چی ازدواج کنم؟

برای اینکه ی رفیق و همراه داشته باشی که زندگی واست آسون بشه،ی درصد فکر کن خلاف این باشه اونوقت زندگی برات جهنم میشه

هیچوقت برای ازدواج دیر نیست هیچوقت پس چه بهتر که با چشم باز انتخاب کنی

هیچ کس تاحالا از بی شوهری نمرده ولی از داشتن شوهر بد چرا

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

اره خودمم همین حسو دارم به نظرم این بهتره ولی دوست دارم کنار این خودم بودنه بتونم تو همون جلسه اول خ ...

چشاتو روی بدی هاش نبند وگرنه ممکنه ضربه بدی بخوری من الان سه ساله عقدم ولی بازم حواسم هست بیشتر بشناسمش دیگه شما باید خیلی بیشتر روی موضوع شناخت حساس باشی تا پیش اومدن احساسات اتفاقا سعی کن جلوی احساساتت روی بگیری و هیچ علاقه‌ای از طرف تو پیش نیاد و بیشتر با عقلت تصمیم بگیری 

با توجه به نوع خواستگاریشون فقط سعی کن سنگین و خوش رو باشی همین کافیه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
برای اینکه ی رفیق و همراه داشته باشی که زندگی واست آسون بشه،ی درصد فکر کن خلاف این باشه اونوقت زندگی ...

اینا رو قبول دارم ولی احتمال زیاد میدم این خانواده خوبن 

ولی ممنون ازین راهنمایی حتما بهش گوش میدم . 

میشه بهم بگید تو جلسه اول چی باعث جذب خانواده پسر میشه جوری که تو یادشون بمونم و به دلشون بشینم 🥲

پس برای چی ازدواج کنم؟

عشق ، محبت ، علاقه دو طرفه 

هم مسیر بودنتون

علایق مشترک 

درک شدن

وقتی ب اینده فکر میکنید

نقاط مشترک دارید؟ هدفاتون بهم نزدیکه؟

دیدگاهتون ب زندگی یکسانه؟

چشاتو روی بدی هاش نبند وگرنه ممکنه ضربه بدی بخوری من الان سه ساله عقدم ولی بازم حواسم هست بیشتر بشنا ...

اول از همه بگم امیدوارم به زودی برید سر خونه زندگیتون و براتون از ته قلبم ارزو خوشبختی و ارامش میکنم .

و ممنون از نصبحت های مفیدتون 

اما یه سوال دارم با توجه به تجربه خودتون ، چقدر طول بدو دوران اشنایی رو بهتره؟ 

و اینکه من شنیدم مردا بعد از عقد سرد میشن و من سر این موضوع استرس دارم شمام اینو تجربه کردید؟