2777
2789
عنوان

الان خانوادم سختگیرن یا چی

123 بازدید | 16 پست

۱۶سالمه(یکم دیگه ۱۷)

هفته ایی ۳ بار میزارن با دوستام برم بیرون(بیرون با فامیل مشکلی ندارن)

میزارن کلاسامو باشگامو خودم برم

گزاشتن موهامو رنگ بزارم و اجازه تتو دارم ولی جایی که زیاد تو دید نباشه😂نمیزارن پیرسینگ بزنم

تو شهرخودمون نمیزارن شال نزارم میگن کوچیکه

رو آرایش سنگین گیرن

نمیزارن ناخنای خیلی بلند و شلوغ بکارم

با دوستام تا ۸ میتونم بیرون باشم (تولد یا کنسرت باشه ۱۱)

گوشیمو چک نمیکنن شاید از وقتی گوشی گرفتم تا الان ۵ بارم گوشیمو چک نکرده باشن اونم همون اولاش الان چندسالی میشه که سمت گوشیم نیومدن

الان خانوادم سختگیره یا نه؟

اخه تعادل ندارننن مثلا میزارن تتو بزنم بعد نمیزارن تو شهرخودمون شال نزارم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من الان ذوق آرایش دارممم🥲😂

آرایش که میکنی

سنگین هم جدی برای بیرون خیلی خزه مگر مجلس ها

باور کن خیلی از ماها همینم نداریم

من ۲۰ سالمه می‌خوام دزدکی موهامو رنگ کنم هنوز عموم راجب کاشت ناخونم نظر میده

زندگیتو کن

همون چیزایی که الان بهت اجازه شو نمیدن و تو ناراحتی دو روز دیگه خوشحالت می کنه و خودت میگی چه خوب که اون موقع بهم اجازه ندادن انجام بدم 

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

اخههه شاللل؟هیچکدوم از دوستام نمیزارن🥲

شما به دوستات چیکار داری واقعا؟ هر کسی خانواده ش یه فرهنگی داره

یه دختر خانوم اصیل و نجیب تو هر چیزی از دوستاش تقلید نمی کنه و پرستیژ و مد خودشو داره عزیزم:)

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

شما به دوستات چیکار داری واقعا؟ هر کسی خانواده ش یه فرهنگی دارهیه دختر خانوم اصیل و نجیب تو هر چیزی ...

خب پرستیژ و مد خودم اینه شال نزارم ولی اینا مجبورم میکنن😂