من اول گوشیم کیپ شد بعد گلوم اذیتم کرد یکم بعد رفتم دکتر چرک خشکن و سروم داد استفاده کردم دو سه روز نشد حین مصرف قرصا اشتباهی یه قرص تو فاصله 5ساعت دوتا خوردم شبی یکی بود اخه یادم رفته بود بعد اخرشبش حالم بدشد شدید سرگیجه سردرد و حالت تهوو حتی اوردم بالا انگار ب بو حساسیت نشون دادم بعد کم کم حالت تهوو سر درد سرگیجه بعد 20روز رفت و بعد ده روز باز برگشت سرگیجه هام طورین ک دراز کشیده هم دارم و سردرد شدید ...کمک کنید لطفا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسی یه مدل ویروسه.. گوش و گلو رو درگیر میکنه. باعث عفونت شدید گوش میشه که اون مایع داخلی که عامل تعادله بدنه رو درگیر میکنه. خوب استراحت کن، واگیردار هم هست. اگه لازم بود دوباره برو دکتر،چند روزم کسی پیشت باشه تا سرت گیج رفت تنها نباشی.
حرکات آنی سر هم انجام نده.
ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.