2777
2789

دختر من خیلی درس میخونه سال دیگه خدا بخواد کنکور داره 

نهاییاش معدلش نزدیک نوزده شده

ما اصلا نگفتیم درس بخونه خودش خیلی استرس میده به خودش 

امشب کلی دلش گرفته بود و استرس داشت گفت اگه قبول نشم چی

منم خیلی حرف زدم باهاش البته با پدرش دوتایی 

بردیمش بیرون دور دور و سعی کردیم کلی حال و هواش عوض بشه 

سلام بچه‌ها من با مادر شوهرم حسابی همدیگرو فحش دادیم نمی‌دونم کارم اشتباه بود یا درست شما بیاین بهم بگین اول از همه بگم من ازدواج دوممه و همسرم از ازدواج اولش یه پسر ۴ ساله داره ک ۲ ساله من دارم بزرگش می‌کنم از موقعی که ازدواج کردم مادرشوهرم همش بهم گیر می‌داد برا بچه که تو به بچه اهمیت نمیدی به بچه غذا نمیدی بچه رو ی‌زنی و فلان تا حرف دیگه منم یعنی یه جوری شدم جرعت نمیکردم ب بچه بگم بالا چشت ابروعه هیچ وقت جوابشو نمی‌دادم یعنی خیلی خجالتی هستم نمی‌تونم از خودم دفاع کنم برا همین همیشه به من توهین کردن با اصرار شوهرم(ک قضیه داره) اومدیم طبقه بالای مادر شوهرم اینا دخالت‌هاش بیشتر شد دیگه چشتون روز بعد نبینه روزگارم سیاه شد  

هستین بقیشو بگم؟؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بچه‌ها من با مادر شوهرم حسابی همدیگرو فحش دادیم نمی‌دونم کارم اشتباه بود یا درست شما بیاین بهم ...

چرا اينو تو تاپيك هاي مختلف ميزارين؟

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خوشبحال دخترت😍

منم هانیه ام متولد 84😐وایی😂

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

چرا نمیمیری تو؟ چرا تموم نمیشیییی؟!

سلام بچه‌ها من با مادر شوهرم حسابی همدیگرو فحش دادیم نمی‌دونم کارم اشتباه بود یا درست شما بیاین بهم بگین اول از همه بگم من ازدواج دوممه و همسرم از ازدواج اولش یه پسر ۴ ساله داره ک ۲ ساله من دارم بزرگش می‌کنم از موقعی که ازدواج کردم مادرشوهرم همش بهم گیر می‌داد برا بچه که تو به بچه اهمیت نمیدی به بچه غذا نمیدی بچه رو ی‌زنی و فلان تا حرف دیگه منم یعنی یه جوری شدم جرعت نمیکردم ب بچه بگم بالا چشت ابروعه هیچ وقت جوابشو نمی‌دادم یعنی خیلی خجالتی هستم نمی‌تونم از خودم دفاع کنم برا همین همیشه به من توهین کردن با اصرار شوهرم(ک قضیه داره) اومدیم طبقه بالای مادر شوهرم اینا دخالت‌هاش بیشتر شد دیگه چشتون روز بعد نبینه روزگارم سیاه شد  

هستین بقیشو بگم؟؟؟؟؟؟

چرا اينو تو تاپيك هاي مختلف ميزارين؟

چون شعور نداره ک خودش تاپیک بزنه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون