2777
2789

یک سال و نیمه دوستش دارم امشب رفتم با خودم خلوت کنم فراموشش کنم تو هیئت بود سینه میزد هیچی دیگه الان بیشتر دوستش دارم😆😐🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🤣🤣🤣

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

زنجیر هم می زد!؟🥲

دهنت🤣🤣

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

همین بلا سر منم اومد الان یه بچه داریم😐😂🤦‍♀️ حتما قسمته ، منم هی نمیرفتم جایی که هست تا نبینمش ، یهو بعد دوماه تو خیابون دیدمش سر عوض کردن یه نوک مداد نوکی 😂😂 خشکمون زد 

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه 

نباید می خندیدم

چون منم دقییییقا شرایطم مثل شما بود امشب

رفتم بیرون تو حال و هوای حسینی باشم یهو از جلو رد شد کثافت😂 بعدش اومدم اینجا کلی گریه کردم مردم هم چقدر تحویل گرفتن😐🤣🤣

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡