2777
2789
عنوان

کلاهبرداری در دیوار

182 بازدید | 19 پست

سلام دوستان تو دیوار همسرم یه ماشین پیدا کردتماس گرفت گفت اگه میخوای براتو باشه بیعانه بزن هرچقد گفتم نکن گوش نداد گفت مدرک فرستاده ده میلیون بیعانه زد براش بعد دیگه بلاکش کرد و ما موندیم ی شماره کارت و ی تلفن رفتیم شکایت کردیم افتاده بعد تعطبلات بنظرتون با این مشخصات میشه پیداش کرد ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر ١٠٠ هزارتومن شكايت كردم پيداش كردن البته اينم بگم اقا بود خودش و خانم جا زده بود من عكس فرستاده بودم براش برنامه باشگاه بده تا متوجه شدم اقا هست شكايت كردم ١ميليون و ١٠٠ گرفتم رضايت دادم شايد چون عكس فرستاده بودم پيگيرى كردن

مدارکی هم که فرستاده مشخصه فتوشاپه ...ماشینمون وقتی جنگ شد میخواستیم بریم شهرمون چپ کردیم از دست دادیم شوهرمم راننده اسنپ الان بیکار شدنش یه طرف  این کلاهبرداری  هم یه طرف روحیش خیلی خرابه 

همیشه همینه ، تازه قیمتش هم زیر قیمت بازار زده بود مگه نه ؟ 😂 اوه خیلی ساله به این روش دارن کلاهبرد ...

از طریق ایدی روبیکای شماره ای که ازش داشتیم ایدی اصلیشو پیدا کردیم بنظرتون از این طریق میشه پیداش کنیم 

ماشین رو ندیده چه جور می‌خواسته بخره. ماشین رو از نزدیک میبینی بازم بهش اعتباری نیست. چه جور از راه ...

از بس سادست چقد خودمو کشتم نکن مرد گوش نداد فکر کرده همه مث خودشن 

اینکه خوبه. دوست من لپ تاپ گذاشته بفروشه. طرف اومده دیده گفته می‌خوام. پول رو ریخته حساب این است اس ام اسش رو دیده خیالش راحت شده. لپ تاپ داده بردن. اومده رفته حسابش دیده پول توش نیست. اس ام اسه الکی براش فرستادن. دیوار محل کلاهبرداریه

از طریق ایدی روبیکای شماره ای که ازش داشتیم ایدی اصلیشو پیدا کردیم بنظرتون از این طریق میشه پیداش کن ...

خواهر اینا چندین ساله به همین روش کلاهبرداری میکنن ، شما اولیش نبودی ، چطور تا حالا نگرفتنشون ، ولی انشالله که پیدا بشه زنا زاده ی سگ‌پدز

مدارکی هم که فرستاده مشخصه فتوشاپه ...ماشینمون وقتی جنگ شد میخواستیم بریم شهرمون چپ کردیم از دست داد ...

یاد میگیره ب حرف زن اعتماد کنه

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]