2777
2789
عنوان

یه سوال راجع به ماز

159 بازدید | 13 پست

سلام .. الان من اگه تهیه ش کردم بعد کلاساش انلاینن؟ یعنی اگه بنابه هر دلیلی نتونستم تو یکی از کلاساش شرکت کنم از دستش دادم؟ 

در کل چطوره ماز؟ خوبه؟ اونایی که بودید بگید کدوم قسمتاش بهتر از همه بود و چطوری باعث پیشرفتتون شو

مرسی❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلاسا برای یکسال برات سیو میشه 

در کل خوبه بعضی استادا 

ولی کلاس های سالیانه خیلی سطح بالا تدریس میشه و برای من خوب نبود اما همایش و کلاس نکته و تست و اینا که برای جمع بندی هستن خیلی خوبه 

آزمونهای لول بالایی دارن بعضی وقتا ممکنه دلسرد کنه آدمو گاهی حتی پیش میومد از یک درس دو سه تا سوال بیشتر نمیتونستم بزنم درحالی که تو قلمچی درصد ۴۰ میزدم همون درس رو 

از نظر استاد هم 

برای زیست فرهمندنیا 

شیمی مومن زاده

فیزیک رحمانی

ریاضی عزیزی بودن برای من که راضی بودم

اره کلاساش آنلاین هست ولی اگه نتونستی شرکت کنی کلاسش تو پنلت‌ میمونه میتونی بعدا ببینی 

ماز در کل خوبه و قیمت اشتراک الماسش‌ هم مناسبه 

آزموناش خوبه و پاسخنامه اش خیلی خوب توضیح داده 

.

معلماش چی؟ درسای تخصصی من تجربیم

ریاضی معین کرمی، زیست فرهمندنیا، فیزیک نصیر لو خیلی خوبن، برای غیر تخصصی ها هم بعضیاشون فقط یه استاد دارن که هیچی، اما درسی مثل دینی اگه خواستی استفاده کنی، محسنی کبیر دبیر خوبیه، فارسی جعفری، برای شیمی هم بین اساتید ماز تعریف هادیان فرد رو شنیدم اما خب من شیمی رو با فراهانیان و خارج از ماز گرفتم که حرف نداره.

من فقط تخصصی ها رو دنبال میکردم و عمومیا رو به ندرت..

ریاضی معین کرمی، زیست فرهمندنیا، فیزیک نصیر لو خیلی خوبن، برای غیر تخصصی ها هم بعضیاشون فقط یه استاد ...

یعنی پکیج شیمی هم داشتی ولی نگاه نمیکردی به انتخاب خودت؟ یا تک درس ورداشته بودی؟

کنکور دادی؟

یعنی پکیج شیمی هم داشتی ولی نگاه نمیکردی به انتخاب خودت؟ یا تک درس ورداشته بودی؟کنکور دادی؟

آره، مثل همه شیمی رو هم داشتم ولی با فراهانی میخواستم که استاد ماز نیست.

میگفتن ازموناش استاندارده که🫡

ازموناش خیلی سبک کنکوره ولی بالاتر و سخت تر 

انگار سوالای کنکور رو برداشتن پیچیده کردن 

اگه یکی از آزمونهای جامع امسال رو بزنی در کنار یک کنکور سال قبل متوجه منظورم میشی