2777
2789
میگم علافی میگی نه

علاف خودتی ک منو دیدی وگرنه نمیدی ب کسی هم ربطی نداره تو برو اورانیومتو غنی کن علاف نباشی سرت تو کار خودت 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

منم خیلی زیاد💔💔 یوقتایی میشینم فکر میکنم میگم ینی یهو کجا رفت یهو کجااا غیبش زددد ای خدا

کاش سالم باشه💔🥺

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر اینجوره ک میگی پس نشون میده هوش پایینی داری که اینجا و تو این محیط کارت و تبلیغ میکنی😏

جووونم بهت این اورانیوم غنی میکنه

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

علاف خودتی ک منو دیدی وگرنه نمیدی ب کسی هم ربطی نداره تو برو اورانیومتو غنی کن علاف نباشی سرت تو کار ...

چی شد دعوا شد؟😐

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خب باید من از نادونی ی تعداد احمق استفاده کنم و دارم استفاده میکنم همین برای من کافیه و این اوضاع اح ...

اینکه خودتونو تو سطحی میبینین که مشاور ادمای نادون باشین مشکل خودتونه

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍

خب باید من از نادونی ی تعداد احمق استفاده کنم و دارم استفاده میکنم همین برای من کافیه و این اوضاع اح ...

مشاوری که اینطور صحبت کنه دیگه معلومه کارش چطوریه!

الان همین جمله ت باعث میشه احمق های اینجا دیگه محل ندن بهت و کاسبی ت بخوابه

خراسان شمالی🤍

جووونم بهت این اورانیوم غنی میکنه

حتما دیگه شایدم نفت استخراج میکنه🤪

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حتما دیگه شایدم نفت استخراج میکنه🤪

خخخخ فقط خوشم میاد علاف بیکار نیس منو کجا دید وسط اون همه کااار بدبختی ک داشت 

کاش سالم باشه💔🥺

امیدوارم....

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

خودم به عنوان یک کنکوری اصلا از مشاوری که ادبیات حالیش نیست و وجدان کاری نداره استفاده نمی کنم😒😁

چون هیچ جوره نمی تونه کمکم کنه

خراسان شمالی🤍

خخخخ فقط خوشم میاد علاف بیکار نیس منو کجا دید وسط اون همه کااار بدبختی ک داشت

👌👌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫