2777
2789

اوپرا

دختر گرانبها

میشناسم

متشخص هستن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

جون تو؟ پس نونت محتاج همونایی؟ اونا نباشن گشنگی مردی

منو ریپ زده نوشته عقدع ای اصلا من نمیشناسمش حالام چندبار ریپ زدم میگم چرا گفتی دلیلت چیه جواب نمیده خودش بنظرم خیلی خود درگیری داره

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه بازنشست شدم تو هنوز تویاد خیلیا موندی🥹🥹🫂

🥲🫂

من هنوزم چشم انتظار سارام☹️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

منو ریپ زده نوشته عقدع ای اصلا من نمیشناسمش حالام چندبار ریپ زدم میگم چرا گفتی دلیلت چیه جواب نمیده ...

گزارشش زدم خیلی بی چشم و روعه نمیخواد محترمانه جوابش یدی  رنگیش کنید 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

منم☺️

معروف و محبوب

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

منو ریپ زده نوشته عقدع ای اصلا من نمیشناسمش حالام چندبار ریپ زدم میگم چرا گفتی دلیلت چیه جواب نمیده ...

بیخیال اینجور میکنه که شما درموردش حرف بزنین ب قول خودش تبلیغ شه

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍

🥲🫂من هنوزم چشم انتظار سارام☹️

منم خیلی زیاد💔💔 یوقتایی میشینم فکر میکنم میگم ینی یهو کجا رفت یهو کجااا غیبش زددد ای خدا

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
طیف بیکار ها و علافا که اکثر طلاقی بیوه بیکارن اکثرن اینجا معروفن///اگه من اینجا هتم برای تبلیغه کار ...

اگر اینجوره ک میگی پس نشون میده هوش پایینی داری که اینجا و تو این محیط کارت و تبلیغ میکنی😏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
گزارشش زدم خیلی بی چشم و روعه نمیخواد محترمانه جوابش یدی رنگیش کنید

واقعااااااا ،👍👍👍👍

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

منم خیلی زیاد💔💔 یوقتایی میشینم فکر میکنم میگم ینی یهو کجا رفت یهو کجااا غیبش زددد ای خدا

عههه چیشدش؟ کجا رفت؟ میگفت ک قراره دیگ نیاد؟

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍

اخ جون ،🤩🤩🤩❤️

😘😘😘

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚