2777
2789

من دوروزه خونه نبودم هی پیام میداد مریضم فلانم امروز بخاطرش از خونه پدربزرگم اومدم

من خودم نمیرم هیئت زیاد امروزم حالم خوب نبود نرفتم

بعد من از اونجا اومدم دارو ویتامین هرچی دم دستم بود بهش دادم ماساژش دادم ک خوب شه

اونوقت من تو اتاق بودم دیدم صدای کلیک چت کردنش میاد 

بعد چند دقیقه گفت خوبم میخا برم هیئت گفتم میتونی واقعا گفت اره 

منم از طبقه بالا خونمون ک نگاه هیئت کردم دیدم بله عشق سابقش اومده هیئت اصلا تا حالا نمیومده هیئت اینور دختره شوهرم داره

خلاصه من از غروب هرچی ک لاییقشه بهش گفتم با پیام اونم هنوز هیچ قسمی نخورده ک باورش کنم فقط میگه حرف نزن اشتباه میکنی من چکار اون دارم و فلان 

الانم باردارم حالم اصلا خوب نیست شکم درد گرفتم پیش رفیقاشه جامو کلا جدا کردم ازش یه کلمه ام باهاش حرف نزدم و میخوام سر قهرمم بمونم نمیدونم شایدم طلاق بگیرم چون دیگه بقران مغزم کشش نداره 

دارم روانی میشم

چرا همه وقتی باردار میشین متوجه خیانت و هیزی شوهرتون میشین و فکر طلاق میوفتین 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مطمئن شو با بچه چطور طلاق بگیری ،این بحث یک روز دوروزه نیست از قبل باید میشناختیش بعد برای بچه ا ...

میخوام منم بهش خیانت کنم تا جونش دراد متنفرم از این کار ولی منو مجبور کرد 

چند ساله دارم کوتاه میام دیگه نمیتونم

میخوام منم بهش خیانت کنم تا جونش دراد متنفرم از این کار ولی منو مجبور کرد چند ساله دارم کوتاه میام د ...

حیف اون بچه چه پدر مادر مریضی داره 

خسته شدی از دستش اون موقع جدا می‌شدی .نه الان که دارین بچه دار میشین 

دنبال خیانتی بهونه میخوای 

وگرنه هیچ شیر پاک خورده ای نمیاد در مقابل خیانت خیانت کنه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین