2777
2789
بچه ها بنظرتون اینا ک گفتم نتیجه دعا و طلسمه ؟یا اشتباهات خودمه ؟اگر دعا و طلسمه من میخوام بازم زندگ ...

هر روز چهارقل و ایت الکرسی بخون خیلی دعا کن وقتی انرژیت نزدیک به انرژی خدا باشه جادو نمیتونه بیاد طرفت اگر سطح انرژیت پایین باشه شیاطین و جن بهت چیره میشن راحت نفوذ میکنن بهت

ارتباطتو با خدا قوی کن ازش کمک بخواه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه الان ۶ و ۷ ساله نمیرمفقط عید نوروزو دو سه بار وسط سال در حد سر زدنغذا هم خونشون چند ساله نمیخورم ...

کی گفته جادو وجود نداره اتفاقا وجود داره ی سری ادما با جنیان در ارتباطن میتونن راحت زندگیتو از هم بپاشونن

بااحترام استارتر این حرفتو قبول ندارم تموم ما ادما تو زندگیمون با مشکلاتی روبرو هستیم که در هر زمانی متفاوت از زمان دیگه اس و من بواسطه شغلم به این یقین رسیدم که هیچ ادمی وجود ندارد که مشکل نداشته باشه و اینکه دونفر ادم ممکن نیس عینا مشکلات و شرایطشون شبیه هم باشه! پس اگه دیدین کسی بدبیاری اورد یا درزندگیش مشکلی براش ایجاد شد سریع نگین که تاوان کاری رو که کرده داره میده!! پدرمن بی نهایت پسر خوبی بود و تا همین لحظه ندیدم به کسی بدی کرده باشه اما دقیقا در زمان پیری زمانی که قرار بود پسرش مونس و عصای پیریش باشه برادرم سرطان گرفت و فوت کرد 😭با صحبتای شما پدرمن داره تاوان میده!! اونم کسی که باید خدا بهش پاداش میداد

یا مادرم که تموم جوانی و سلامتیش رو پای پدرومادر پیرش و مادرشوهر و پدرشوهر از دست داد اونم از تظرت داره تاوان میده

یا الان من شب به شب توی تاریکی زیارت عاشورا میخونم و گریه میکنم و دلتنگ برادرمم، دارم تاوان میدم 

برادر جوان تو سن ۳۰ سالگی متخصص قلب و عروق شده بود مایه افتخار پدرومادر و کل فامیل بود زمانی که از دنیا رفت بخاطر اخلاق خوبش و مردمداریش همه خون گریه میکردن یعنی اونم با مرگ زودرس تاوان داد تا نتیجه تلاشش رو نبینه!!!اونهمه زحمت و شب بیداریا و درس خوندنا وتلاشش انگار جلوی چشمامون دود شد و رفت 

دعا و جادو که وجود داره اما واقعا نمیشه گفت تاثیر داره یانه 

پس شما لطف کن چله سوره بقره بگیر تا اگه اثراتی داشته باشه ازبین بره

اینکه بیکار بنشینید و بگید منو دعا میکنن و مانع پیشرفتم میشن بنظرم کار درستی نیست

سعی کن حالا که شوهرتون هم میدونن اونا درحال فضولی هستن هرکاری میکنید مخفیانه انجام بدید اثرات پیشرفت رو‌قایم کنید که موجبات حسادت اونا نشید بعضا یه ادمایی مریضن و چشم دیدن خوشی کسی غیر خودشون رو ندارن 

بااحترام استارتر این حرفتو قبول ندارم تموم ما ادما تو زندگیمون با مشکلاتی روبرو هستیم که در هر زمانی ...

عزیزم خدا صبر بده بهتون ولی ماجرا شما باایشون فرق داره پدرمادرتو با پدرمادر شوهر استاتر اصلا یکی نکن 

بعضیا ب واسطه مشکلات امتحان میشنبعضیا تاوان میبینن همه ک مثل هم نبستن

دلم واسه خونواده شوهرت سوخت که با ندانم کاری و نداشتن ایمان بخدا این همه بلا سر خودشون میارن کاش خدا کمکشون کنه و از خواب غفلت بیدار بشن و توبه کنن تا زندگی همه شون به آرامش برسه

بله واقعا کسانی که اهل دعا و جادوجنبل هستن خیر نمیبینن