بااحترام استارتر این حرفتو قبول ندارم تموم ما ادما تو زندگیمون با مشکلاتی روبرو هستیم که در هر زمانی متفاوت از زمان دیگه اس و من بواسطه شغلم به این یقین رسیدم که هیچ ادمی وجود ندارد که مشکل نداشته باشه و اینکه دونفر ادم ممکن نیس عینا مشکلات و شرایطشون شبیه هم باشه! پس اگه دیدین کسی بدبیاری اورد یا درزندگیش مشکلی براش ایجاد شد سریع نگین که تاوان کاری رو که کرده داره میده!! پدرمن بی نهایت پسر خوبی بود و تا همین لحظه ندیدم به کسی بدی کرده باشه اما دقیقا در زمان پیری زمانی که قرار بود پسرش مونس و عصای پیریش باشه برادرم سرطان گرفت و فوت کرد 😭با صحبتای شما پدرمن داره تاوان میده!! اونم کسی که باید خدا بهش پاداش میداد
یا مادرم که تموم جوانی و سلامتیش رو پای پدرومادر پیرش و مادرشوهر و پدرشوهر از دست داد اونم از تظرت داره تاوان میده
یا الان من شب به شب توی تاریکی زیارت عاشورا میخونم و گریه میکنم و دلتنگ برادرمم، دارم تاوان میدم
برادر جوان تو سن ۳۰ سالگی متخصص قلب و عروق شده بود مایه افتخار پدرومادر و کل فامیل بود زمانی که از دنیا رفت بخاطر اخلاق خوبش و مردمداریش همه خون گریه میکردن یعنی اونم با مرگ زودرس تاوان داد تا نتیجه تلاشش رو نبینه!!!اونهمه زحمت و شب بیداریا و درس خوندنا وتلاشش انگار جلوی چشمامون دود شد و رفت