2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو رو شوهرتون کراش دارم تا دیگه حرف نزنن😂😂

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

ازدواج مگه دست ادمه 

با هرکسی که نمیشه 

قسمته 

بگو فعلا جام خوبه تا ادم مناسب بیاد 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

گوش نده بگو اگه دیدم شما ها بعد پنج سال طلاق نگرفتین منم ازدواج میکنم

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

به حرف بقیه اهمیت نده ان‌شاءالله به وقتش ی بخت خوب نصیبت بشه

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

چی داره این ازدواج ؟

ازدواج با یک آدم که شرایط مالی خوبی داشته باشه خونه داشته باشه خوبه .واگرنه بخوای بری با کسی زندگی کنی که تازه یادش بیاد باید خونه بخره و بری توی سختی اون ازدواج نیس 

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

۵۰ ۵۰ ولی حرف اینا خیلی رو مخمه همش احساس کمبود بهم منتقل میشع

توهم از مجردیت بگو با شرایطشون شوخی کن دست میش بگیر نمیگن دیگه منم یه دوست دارم گاهی میکنیم همین مدلی دیگه اونم چیزی نمیگه

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

من یه دوست خیلی صمیمی داشتم که ازدواج کرد و بچه دار شد همیشه به من میگفت چرا ازدواج نمیکنی، از بس این سوالو ازم پرسید و من بدم میومد برای همیشه باهاش قطع رابطه کردم

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست