2777
2789
عنوان

یه زن با شوهرم دعواش شد

614 بازدید | 40 پست

ما نشسته بودیم خانوادگی رو نیمکت من بلند شدم برم ادامس بخرم یه زن خیلی چاق خودشو به زور چپوند تو نیمکت شوهرمم گفت خانوم جای خانومم نشستید ..زن کلی فحش کاری کرد و گفت مگه نیمکت خریدید شوهرمم محلش نداد زن از جام بلند شده بود ولی همچنان فحش میداد شوهرمم محل نداد😐

شاید افسرده بوده لابد

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پریود بوده به دل نگیر

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ولش کن قاط زده بوده

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

شما پاشدي اونم مشكلي نداشته كنار مرد غريبه بشينه از اين لحاظ درست ميگه ولي بي ادبي و فحش تو خيابون كار سليطه هاست 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

والا دیگه بعضی زنا قاطی کردن 

رفته بودیم شمال ی خانمه مثلا نیازمند اومد ب شوهرم گفت پول میخاد اینم داد 

بعد رفت ی دور زد اومد شوهرم اتیش درست کرد برا کباب زنه الا و بلا ک باید ب منم کباب بدین من ی مقدار از گوشت و جدا کردم دادم شوهرپ برد دادش ک برو جای دیگه زنه ول کن نبودکفرم و دراورده بود 

شما پاشدي اونم مشكلي نداشته كنار مرد غريبه بشينه از اين لحاظ درست ميگه ولي بي ادبي و فحش تو خيابون ك ...

مادرشوهرم و بچه ها هم بودن کبگلا جا نبود به زور چپوتد ماشاله هیکلشم درشت بود...داشت مادرشوهرمو له میکرد خووووب

بعضیا روان ناسالمی دارن...ی روز منو همسرم تو مسیر پیاده روی رو نیمکت نشسته بودیم یهو ی خانمه برگشت رو به من گفت چیه چته برای چی منو نگاه میکنی ....من موندم اصلا خدایا این دیوونه چی میگه