2777
2789

دینی ۱۹/۵

فلسفه ۱۹/۲۵

عربی ۱۹/۲۵

فنون ۱۷/۷۵

تاریخ ۱۷/۲۵

جغرافیا ۱۷

ریاضی ۱۷

جامعه ۱۶/۵

سلامت ۱۴/۲۵

زبان ۱۱ 😭😭

به نظرتون چطوریه ؟ خودم احساس میکنم متوسط رو به پایینه با توجه به نمره های تلگرام و فکر کنم تراز خیلی معمولی بده 

...𝔂𝓸𝓻 𝓵𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓬𝓻𝓪𝓯𝓽𝓮𝓭 𝓷𝓪𝓻𝓻𝓪𝓽𝓲𝓿𝓮 𝔀𝓻𝓲𝓽𝓽𝓮𝓷 𝓫𝔂 𝓪 𝓰𝓸𝓸𝓭 𝓖𝓸𝓭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلگرام اینا که چرتهامسال اومد پایین نمرات

دقیقا احساس خنگی بهم دست میده هیچ کدوم شون نمره زیر ۱۸ ندارن 😑😑 تازه میگن گند زدیم 

قشنگ گند زد به معدلم 😭😭

حالا ولش کن دیگه خودتو ناراحت نکن اتفاقیه که افتاده

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
به نمره های تلگرام توجه نکن ولی جدی زبان انقدر سخت بوده که حتی یه نفرم بیست نگرفته؟

من که زبانم زیاد خوب نیست یعنی تو مدرسه مثلا ۱۷ اینا میشدم ولی خب کلا آره خیلی سخت بود سوالاشم زیاد بود یکی دو تا از دوستام که زباناشون خوب بوده هم جالب نشدن خیلیم سوالاش زیاد بود 

برو هخداتو شکر کن من نمیدونم آیا واقعا این نمرات مزخرفی که دادن مال منه یا نه👀💔

از هر کس می پرسم همینو میگه

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

دقیقا احساس خنگی بهم دست میده هیچ کدوم شون نمره زیر ۱۸ ندارن 😑😑 تازه میگن گند زدیم

دروغه بابا تهش سال بعد همینا پشت می‌مونن..هدف خودت مهم باشه و با مشاور کار درست صحبت کن...اینجا یکی هست به اسم دختر ترک خیلی خوب راهنمایی میکنه

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

حالا ولش کن دیگه خودتو ناراحت نکن اتفاقیه که افتاده

دقیقا دیگه چی کار میشه کرد اتفاقیه که افتاده