2777
2789
عنوان

تا بحال شده کسی بهتون ظلم کنه جوابشو خدا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 46 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد ۱۱ سال 

ولی چه فاید 

هنوز که هنوز بخاطرش کابوس میبینم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یبار داداشم‌ب بهونه بازی اینکه قوی باش با مشت محکم زد بازوم من ظریفم گفتم نکن چندبار زد منم جیغ زدم گفتم ایشالله اسهال بگیزی😂 شب ی دل درد اسهالی گرفت گفت وای نفرینش گرفتمون ک‌رفت بیمارستان گفتم خدایا ن در این حد😅 دیگ بعد اون اذیتم نکرد

تپاله برقی ی دراوردیه ی گربه داشتم خیلی شل ول بود بهش گفتم ای تپاله ...تپاله برقی خخخخ

من دلم از دست داییم خیلی شکست.اومده بودن خواستگاریم رفتیم دکتر ژنتیک جلوی دکترو پسرش ومادرم بهم گفت اون مشکلت رو به دکتربگو(من کیست تخمدان داشتم عمل کرده بودم)به دکتر گفتم خیلی خجالت کشیدم دلم شکست دکترگفت ربطی نداره.خداروشکرخوردبه هم .بعد داییم یکی از عروساش که خیلی زنداییم کلاس میزاشت بعد از چند متوجه شدم ای وی اف کرده.من مشکل داشتم😭اون که سالم بود.خدابه راه راست هدایتمون کنه