«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از وحش ها خیلی چیزارو میتونی بگیری اونا از حیوان بی ارزش تر هستن فقط معذرت میخوام باید یا قهبه بدونیشون یا ج.نده یا کونی
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
نه اینا همش تئوریه نمیتونه واقعیت داشته باشهاینکه بعد ۴ سال پیدا نشده متاسفانه عین غزاله برای همیشه ...
غزاله بیچاره اصلا جسدشم پیدا نشد معلوم نیست مرده اس زنده اس ولی قطعا اگر زنده میبود خب خودش نشون میداد دیگه یا مگر اینکه خودشم در ماجرایی دست داشته باشه