2777
2789
عنوان

حسین بنده نواز نیست

364 بازدید | 33 پست

یادمه چندماه پیش این تاپیکو زدم با همین عنوان
امشب خواستم بگم شب عاشوراس من همون لحظه پشیمون شدم از حرفم
حسین جانم ، عزیزِدلِ زهرا ، جانِ علی ، نور چشم محمدمصطفی💛
من بنده خوبی نبودم ولی تو بنده نواز خوبی هستی اقاجانم جانِ علی اکبرت به حرمت دو دست بریده برادرت عباس..
امسال بشه اونیکه میخوام دیگه طاقتشو ندارم ، من بد ولی تو مهربونی نذار دست خالی برگردم🥺

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

دعام کن تورو خدا 😭😭😭😭😭😭

آشتی کنیم 😭😭😭😭😭😭  دلم تنگ شده جواب نمیده 

جلو پدر مادرم نمیتونم گریه کنم   حالم بدهههه😭😭😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشتیییی

اونی که بنده نوازه خداست،اونی که بندە داره خداست نه حسین،کی میخوای به خودت بیای ؟ چرا اصلو ول کردی چسبیدی به فرع؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
دعام کن تورو خدا 😭😭😭😭😭😭آشتی کنیم 😭😭😭😭😭😭 دلم تنگ شده جواب نمیده جلو پدر مادرم نمیتونم گر ...

الهی بحق همین شب عزیز تا فرداشب پیام بده بهت

مشتییییاونی که بنده نوازه خداست،اونی که بندە داره خداست نه حسین،کی میخوای به خودت بیای ؟ چرا اصلو ول ...

این مغزشون یجور شستشو پیدا کرده که خود خداهم کاری نمیتونه براشون بکنه

متاسفانه همینطوره،اسمت برام اشناس،اسمت چیه؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

من مذهبی نیستم محجبه نیستم که بخوای بگی مغزشون اینجوره اونجوره ولی این شبا برام خیلی عزیزه حسین برام خیلی عزیزه لطفا همچین حرفایی نزنین و به اعتقادات کسی توهین نکنین

مشتییییاونی که بنده نوازه خداست،اونی که بندە داره خداست نه حسین،کی میخوای به خودت بیای ؟ چرا اصلو ول ...

چرا فکر می کنید از هم‌جدا هستن؟ امام‌حسین هم بنده خداست.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

این عنوان مربوط به الان نیست

بنده حسینی؟

ارادت خاصی بهشون دارم و بشدت دوسشون دارم کاش معنی و مفهومو بفهمین نه دنبال گیر دادن به ..

چرا فکر می کنید از هم‌جدا هستن؟ امام‌حسین هم بنده خداست.

چرا نمیخوای بفهمی چی گفتم؟