2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش بهم لباس میده 😭

262 بازدید | 14 پست

بچه ها طفلی نیت بدی نداره هااا از رو مهربونیه اما اصلا رسم و رسوم اینا بلد نیست 

میاد هر چی لباس خودشه که البته نو هست یا دو سه بار پوشیده و سایزش نشده رو میده به من

مشکل اینجاست من سنم کمه تازه تیپمم خیلی تینیجریه 

کیلو کیلو لباس های دست دوم یه خانم ۵۰ ساله رو میده به من که بپوشم

من هم یه خورده ناراحت میشم هم اصلا اون لباسا به سلیقه من نیست ! 

میارم خونه میمونه رو دستم نمیتونم دور بریزم یه هو میگه اره فلان لباسو بپوش چرا نمیپوشی چی بگم ! 

نمیدونم چیکار کنم بهش چی بگم 😐

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

ب شوهرت باید بگی اینو تا ب مادرش بگه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رک بگو ب سن و سال من نمیخوره ممنون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
ب شوهرت باید بگی اینو تا ب مادرش بگه

تو فکرمم هست بگه مامان من خوشم نمیاد نمیزارم اینارو بپوشه و اینا ...

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

لباسارپ بده به نیاز مندا بهش بگو سایز من نیستن

همش سایز منه بدبختی 😑

بگو مادرجون اونارو یکی نیازداشت دادم بهشون

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.  عشق‌های ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمی‌رسد اما ردّی جاودانه در دل می‌گذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقه‌اش را از دست داد اما رنگ گندم‌ها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمره‌ی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به ساده‌ترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانه‌ی رنگ گندم ها.

با مهربونی بهش بگو مامان این لباسها تو سلیقه من نیست . من همه اش تو خونه گذاشتم اگه ناراحت نمیشی ببرم خیریه .

یا بگو مامان جان خودم لباس زیاد دارم اکه ناراحت نمیشی ببرم خیریه

یکلام بگو من عادت ندارم لباس این مدلی و دست دوم یکی بپوشم تمام

دلم نمیاد اینطوری تند بگم ادم رکی هستما ولی اون چون نیتش خوبه و ساده هم هست دلم نمیاد بزنم تو ذوقش 

دلم نمیاد اینطوری تند بگم ادم رکی هستما ولی اون چون نیتش خوبه و ساده هم هست دلم نمیاد بزنم تو ذوقش

والا آدم ساده ام میدونه کسی به سن تو لباس اون مدلی نمیپوش یا اینی که گفنم بگو یا با همین رکند ادامه بده

بذار تو دیوار بفروششون. پولشم بیار نصف نصف.فقط حواست باشه به خودش نفروشی که شر میشه🙂😂

این خوب بود 😄😄