2777
2789

یک سال و چند روزه فوت کرده، اصلا دل خوشی ازش نداشتم و خیلی بدی کرد در حقمون خیلی زیاد.‌ عذابمون داد. بعد فوتش هیچ وقت اینکار رو نکردم ولی الان بعد یکسال به دلم افتاد براش حلوا درست کنم. فقط ما شهر خودمون نیستیم و تازگیا اومدیم شهر جدید یک ماهم نشده. هیچکی رو نمیشناسم حلوا درست کنم به کی بدم؟ و چی بریزم توش خوب شه؟

اصلا به نظرتون ایده خوبی هست؟

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ببر تو هیئت پخش کن

شهر سنی نشین هستیم اصلا نه هییت هست اینجا نه مجلس عزاداری

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمتش کنه

سلامت باشی عزیزم

عزیزم سنندح حسنیه و مهدیه داره و تاسوعا و عاشورا هم مراسم دارن

عه کجا؟؟؟؟

ما امروز و دیروز تو شهر با شوهرم دور زدیم هیچی ندیدیم فقط تو میدون اصلی یه چیزی زده بودن ولی اصلا شلوغ نبود هیچکی اونجا نبود

اتفاقا خیلی تعجب کردیم چقدر شهر ساکته

عه کجا؟؟؟؟ما امروز و دیروز تو شهر با شوهرم دور زدیم هیچی ندیدیم فقط تو میدون اصلی یه چیزی زده بودن و ...

مهدیه توی بلوار شبلی هست

حسینه هم نزدیک خیابون شاپوره (همون خیابون امام خمینی)

توی گوگل مپ سرچ کن 

روز عاشورا دسته عزاداری از مهدیه حرکت میکنن و سر ظهر میرسن به حسینیه 

شهر سنی نشین هستیم اصلا نه هییت هست اینجا نه مجلس عزاداری

کدوم شهرستان هستی اگه دوست داشتی بهم درخواست بده آخه من خودم کردم و تجربه زندگی سه تا از شهرستانهای کردستان رو دارم اگه جایی خواستی برای سفارشات تا بهتر آدرس بدم البته داخل پنل خصوصی بهت میگم