2777
2789
عنوان

مهاجرت نخبه ها

1092 بازدید | 65 پست

با توجه به پارتی بازی و رانتی که وجود داره  و یکی از عوامل مهاجرت بهترین نخبه هایی که حالا اون نخبه ها تو کشورهای دیگه عامل موفقیت شرکت های فناوری شدن. 

بنظر شما  تا کی آدم باید با این پارتی و رانت کنار بیاد 

آیا تنها راه مهاجرت از ایران که مرهم دردا بشه

مرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخبه وجود ندارد من الان شریف درس میخونم مثل آدم عادییم باوا

وجود نداره؟

رتبه یک تا ده کنکور رو روی هوا میزنن

مگه نخبه بودن شاخ و دم داره؟

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

نخبه وجود ندارد من الان شریف درس میخونم مثل آدم عادییم باوا

یعنی چی ک مثل آدم عادی ای

اینقد خودتحقیر نباش

ایرانیها کلا خودشون هوش بالاتری از بقیه دارن حالا تو بین این باهوشها موفق شدی تو دانشگاه معتبرتری قبول بشی و درس بخونی

قدر موقعیتت رو بدون و برای کسب مهارت و علم بیشتر تلاش کن

ان شاءالله آینده ساز این مملکت باشی

مساله فقط رانت و پارتی نیست کسی نخبه باشه برای زندگی بهتر برای دریافت خدمات اجتماعی بهتر برای اعتبار پاسپورت و خیلی چیزهای دیگه راهی که زندگیش رو تغییر میده مهاجرت هست کیفیت و سطح زندگی یه کشور جهان اول قرن ها فاصله داره با اینجا 

وقتی زمینه رشد نیست نخبه ها هم مجبور میشن برن. خود اون نخبه شاید دوست داشتا باشه بمونه و کشورشو بسازه ولی کشورش بهش اهمیتی نمیده

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

نخبه هامونو یا با هر ترفندی میبرن یا اسراییل امریکا میکششون الهی نابود بشن

امریکا و اسرائیل هم نباشه بازهم نخبه هامون مهاجرت میکنن کشور های دیگ

چون کشورمون ظرفیت داشتن نخبه هارو نداره

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀