توی هندوستان قدیم یه سنتی بوده که زنا وقتی بیوه میشدن اجبارا همراه شوهراشون زنده سوزونده میشدن که یجورایی نشونه عشق و وفاداری زن به شوهرش بوده ولی به اجبار اعضای خانواده انجام میشده هیچ انسانی دوست نداره زنده سوزونده بشه پادشاهان مغول هند سعی میکنن این سنتو حذف کنن و از مردم میخوان به شکل نمادین این رسمو انجام بدن ولی موفق نمیشن تا اینکه انگیلیسیا هندوستانو مستعمره خودشون میشن و وقتی رسم ساتی رو ممنوع میکنن مردم میگن فرهنگ ماست و شما نمیتونید تو رسم و رسوم ما دخالت کنید انگیلسیا هم میگن باشع شما به رسم خودتون عمل کنید ما هم به قوانین خودمون عمل میکنیم هر کسی یه زن رو مجبور به خودسوزی کنه با اعدام مواجه میشه و اینجوری بوده که رسم ساتی از فرهنگ هندی تقریبا حذف میشه
اینارو گفتم که بگم قانون چقدر میتونه بازدارندگی داشته باشه درباره قتلای ناموسی کودک همسری خشونت علیه زنان و ....هم فقط یه قانون قوی میتونه جلوی این مسائل رو بگیره
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). میدونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اطلاعات تاریخیت ناقصه!وقتی پادشاه مسلمان ایرانی هند رو تصرف کردن برای متوقف کردن این قانون گفتن زن بیوه رنگ سفید بپوشه یا یه کاری مشابه این بود دقیق نمیدونم
در حقیقت انگلیسیا جلو اینکارو نگرفتن!پادشاه مسلمان ایرانی بو اسمشو نمیدونم
هند پر از آدمهای مذهبی بسیار متعصب هست ،که هیچ جوره حاضر نیستند کوتاه بیان از رسوم مذهبیشون،و مدام هم با هم دشمنی دارند هندو ،سیک ومسلمون و بودایی همه متعصب