2777
2789

توی هندوستان قدیم یه سنتی بوده که زنا وقتی بیوه میشدن اجبارا همراه شوهراشون زنده سوزونده میشدن که یجورایی نشونه عشق و وفاداری زن به شوهرش بوده ولی به اجبار اعضای خانواده انجام میشده هیچ انسانی دوست نداره زنده سوزونده بشه پادشاهان مغول هند سعی میکنن این سنتو حذف کنن و از مردم میخوان به شکل نمادین این رسمو انجام بدن ولی موفق نمیشن تا اینکه انگیلیسیا هندوستانو مستعمره خودشون میشن و وقتی رسم ساتی رو ممنوع میکنن مردم میگن فرهنگ ماست و شما نمیتونید تو رسم و رسوم ما دخالت کنید انگیلسیا هم میگن باشع شما به رسم خودتون عمل کنید ما هم به قوانین خودمون عمل میکنیم هر کسی یه زن رو مجبور به خودسوزی کنه با اعدام مواجه میشه و اینجوری بوده که رسم ساتی از فرهنگ هندی تقریبا حذف میشه 

اینارو گفتم که بگم قانون چقدر میتونه بازدارندگی داشته باشه درباره قتلای ناموسی کودک همسری خشونت علیه زنان و ....هم فقط یه قانون قوی میتونه جلوی این مسائل رو بگیره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

میدونستم رسم رو ولی اسمشو نه😂

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای قشنگم به مناسبت تاسوعای حسینی نذر صلوات داریم هدیه به امام حسین به نیت گره گشایی و حاجت روایی هممون❤️

هفتصدتا از صلوات ها باقی مونده اسم بدین با تعداد صلوات تا یادداشت کنم انشالله حاجت روا بشین ❤️

بله قانون بازدارنده اس

اما فرهنگ جامعه ام بی تاثیر نیس

وقتی زن جامعه ما هنوز کتک خوردن از سمت مرد توجیه میکنه

وقتی مادرا گاها همکاری میکنن برای سر به نیست کردن دخترا توسط مردای خانواده 

عملا قانون هست اما زیر پوست جامعه هرکس با تفکر خودش هنوز راهشو میره

بله قانون بازدارنده اساما فرهنگ جامعه ام بی تاثیر نیسوقتی زن جامعه ما هنوز کتک خوردن از سمت مرد توجی ...

قانون روی فرهنگ خیلی تاثیر داره عزیزم 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

اطلاعات تاریخیت ناقصه!وقتی پادشاه مسلمان ایرانی هند رو تصرف کردن برای متوقف کردن این قانون گفتن زن بیوه رنگ سفید بپوشه یا یه کاری مشابه این بود دقیق نمیدونم

در حقیقت انگلیسیا جلو اینکارو نگرفتن!پادشاه مسلمان ایرانی بو  اسمشو نمیدونم 

اطلاعات تاریخیت ناقصه!وقتی پادشاه مسلمان ایرانی هند رو تصرف کردن برای متوقف کردن این قانون گفتن زن ب ...

پادشاهان مغول بودن ایرانی نبودن گفتم اونا هم سعی میکنن ساتی رو حذف میکنن ولی موفق نمیشن

هند پر از آدمهای مذهبی بسیار متعصب هست ،که هیچ جوره حاضر نیستند کوتاه بیان از رسوم مذهبیشون،و مدام ه ...

تو مجازی زیادن همش هندو ها و مسلمونا همو تخریب میکنن فرهنگ جالبی ندارن