2777
2789
عنوان

خواب دیشبم

114 بازدید | 12 پست

خواب دیدم. زایمان کردم و پسرم کنارمه خیلیم نازه...هیچ‌دردیم نداشتم بعد همش فکر میکردم طبیعی زاییدن یا سی زارین...از یه پرستار پرسیدم گفت سزارین شدی فیبرومتم بر داشت دکتر...ولی خیلی عادی بودم هیچ مشکلی نداشتم شوهرم اومد دیدنم خیلی خوب بود 🥲🥲

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم خواب دیدم یه پسر زاییدم اسمشو گذاشتن حسین دلم میخواست شوهرمو جر بدم داد  میزدماااا میگفتم تو غلط کردی اسم بچه رو بدون نظر من گذاشتی برو گم شو خواهر طفلکشو اینقدر زدم که حد نداره میگفتم تو گفتی حسین بزاره باید فردا بری عوض کنی از خواب بیدار شدم دیدم شوهرم کنارم خوابیده یه لگد تو ک و ن ش زدم گفتم بدون اجازه من اسم بزاری میکشمت از دیشب تصمیم دارم تو شامپوش پودر موبر بریزم😁😃😁