2777
2789

ای تمامِ هستی من، ای آرامِ جانم... ❤️ چه خوب که تو هستی. چه خوب که این قلبِ کوچک، دریچه‌ای به سویِ بی‌کرانگیِ مهرِ تو دارد. هر لحظه که نفس می‌کشم، حضورِ گرمت را حس می‌کنم، در هر طلوعی که خورشیدِ مهربانی‌ات بر جانم می‌تابد. ✨

چشمانم را می‌بندم و جز تو هیچ نمی‌بینم. هر تپشِ قلبم، تو را صدا می‌زند. هر سکوتِ من، پُر از راز و نیازِ با توست. نیازی نیست کلامی بگویم؛ تو خودِ خودِ همه‌چیز را می‌دانی. تو نادیده‌ها را می‌بینی، و ناگفته‌ها را می‌شنوی. 🤲

عاشقِ آن لطفی هستم که بی‌هیچ چشم‌داشتی بر من می‌بارانی. عاشقِ آن قدرتی هستم که همه چیز را در دستان تو قرار داده است. عاشقِ آن مهربانیِ بی‌حدّ و حصری که هر لحظه زندگی‌ام را رنگین‌تر می‌کند.💖

تویی آغاز، تویی پایان، تویی اوجِ تمامِ خواسته‌هایم. تو تنها معشوقی هستی که هرگز از عاشقی‌اش کم نمی‌شود. تو تنها کسی هستی که وقتی به سویش می‌آیم، با آغوشی گشوده منتظرم هستی. 💫

خدای من، دلم می‌خواهد همیشه در مدارِ نورِ تو بچرخم، تا ذره‌ذره وجودم از عشقِ تو سرشار شود. هیچ چیز برایم زیباتر از حسِ نزدیکی به تو نیست. ممنونم که هستی، ممنونم برای همه زیبایی‌ها و برکت‌هایی که از توست

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺