2777
2789

بچه ها من اپی لیدی رو همیشه برای دست و پا استفاده میکردم ، موهای صورتم حالت پرز داره ، زیاد نیس البته، میشه با اپی لیدی زد؟ جوش نمیزنه؟ تا حالا امتحان نکردم. 

کرم موبر میزدم برا صورت خیلی جوش میزد، ژیلت هم که میگن موها رو کلفت تر میکنه، بند انداختن هم جوش میزنم ، لیزر هم فکر نکنم فایده داشته باشه چون کرکی هست، چیکار کنم؟

صورت فقط شیو با تیغ ابرو یا شیور براون

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صورت فقط شیو با تیغ ابرو یا شیور براون

مو های من رو واقعااا ضخیم کرد .نمیشه به همه پیشنهادش کرد

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
مو های من رو واقعااا ضخیم کرد .نمیشه به همه پیشنهادش کرد

ضخیم شدن موهای صورتت ربطی به تیغ نداره باید آزمایش بدی

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

از شیور براون راضی هستین؟؟موهای صورت ضخیم در نمیاد؟؟و مهم تر اینکه پوستو تیره نمیکنه؟!

بله

نه

نه

ضخیم شدن موهای صورتت ربطی به تیغ نداره باید آزمایش بدی

آخه وقتی شیوه کردم ضخیم شد 

بازم ربط نداره؟ نمیدونستمم

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 

من برای پشت لبم استفاده می کردم؛ خوب بود ولی پوست من حساس بود و یه وقتایی پشتش زخم میشد و تا یه هفته هیچ جا نمیتونستم برم 😂😂

تا میخواستم برم مهمانی و پشت لبم رو با اپی لیدی برمیداشتم دوطرف صورت زخم میشد و خیلی ضایع میشدم آخرین باز عید می‌خواستیم ۲_۳ روز بریم خونه داییم که صورتم زخم شد و همش کرم رو صورتم بود داییم مسخره ام می‌کرد میگفت چنگیز خان 😐😂

انگار اپی لیدی میفهمید 😂😂

دیگه استفاده نکردم از اون موقع؛ ترجیح دادم لیزر کنم هر بار قبل لیزر باید با ژیلت شیو کنی تو دوره اش هم اگر دراومد باید با ژیلت شیو کنی

هزینه لیزر پشت لب زیاد نیست دقیقا هم قیمت بنداتداختن است با این تفاوت که بعد ۵_۸ جلسه دیگه درنمیاد

فقط 43 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷