2777
2789

اگه بفهمین شوهرتون یه دونه از تماس هاشو حذف کرده و مطمین باشید اون تماس جز مخاطبین گوشیش نبوده 

شک نمیکنید که خیانت کرده؟؟؟

ازش پرسیدم و دعوا شد و حتی پرخاشگری کرد و گفت دلم خاست پاک کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟؟بنظرت این چیزی نیس ک ادم بخاطرش دعوا کنه؟

نه واقعا من خودم اگر اشتباه تماس بگیرم یا تبلیغات زنگ بزنن بعد پاک میکنم خوشم نمیاد شلوغ باشه صفحه تماس ها 

بعد اکثر آدم ها هم خوششون نمیاد کسی سوال و جواب کنه ازشون اگر میخوای ازش بپرسی کی بود غیرمستقیم بپرس 

بعد خیانت بخواد کنه به راحتی اسم طرف رو ثبت میکنه محمودی مثلا تو خیانت تماس و چت یکی دوبار نیست که 

واسه آرامش خودتم شده تجسس نکن. به جاش سعی کن تو زندگیتون چیزی کم نزاری الباقیش با خدا.

من خیلی از لحاظ روحی داغونم ، همیشه بهش شک دارم..دارو مصرف کردم بهتر ک نشدم هیچی بدتر شدم..دیگه اونم پرخاشگر شده ..مثلا روی همین موضوع دعوا بدی کردیم و حتی ب طرفم حمله کرد و بهم فحش های بدی داد

من خیلی از لحاظ روحی داغونم ، همیشه بهش شک دارم..دارو مصرف کردم بهتر ک نشدم هیچی بدتر شدم..دیگه اونم ...

آخه بر فرض شکت درست باشه و چیزی هم دستگیرت بشه بعدش چی؟ با دعوا مشکل حل میشه؟ نه تنها حل نمیشه که بدتر هم میشه! پس کلاً از این فضا فاصله بگیر و سمت گوشی همسرت نرو چون در دین اسلام هم توصیه شده که تجسس نکنید. الباقیش با خداست. خدا خودش محافظ زندگیتون میشه.

عزیز  اول این که با سیاست زنانه میپرسیدید نه این که با دعوا.... و خودتان را بزارید جای اون ..اگر به شما این طوری میگفت ناراحت نمیشدید...خدای نکرده بهش گیر بدهید و هی شک کنید اگر این طور هم نباشه میرود سمتش