2777
2789
عنوان

بیاید ببنید کی مقصرع

97 بازدید | 14 پست

من عقدم دیروز مادرم زنگ ب مادر شوهرم ک بیان منزل یعنی جمعه شب مادرم لهجه کردی داره مادرشوهرم فارس زیاد متوجه نمیشه  از حرفای مادرم ولی مادرم گفت بیاین خونمون فردا برای شام  حالا امروز هرچی وایسادم کسی نیومد منم گفتم بخان قطعی بیان خبر میدن

ک چندین بار زنگ زدن ج ندادم باز خودم پاشدم زنگ زدم  مادرش می‌گفت من متوجه نشدم حرفاتونو من گفتم خبر بدید  بیایم حالا مادرم چندین بار گفت بیاین ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما میگه من متوجه نشدم حالا بهشون گفتم فرداشب بیاین ما چند ساله عقدیم شوهرم اول قول خونه و عروسی دادک میگه هیچکدوم فعلا ندارم شاید چند ماه دیک خونه داشته باشم ولی عروسی ندارم گفتم خب

F:

حالا مادرش می‌گفت  علی می‌گه بیام اونجا دستشو میگیرم میبرم سر زندگی انگار گوجه خیارم  بعد فوش بابامو داد منم داد زدم مادرشوهرمم قهر کرد

قطع کرد گفت تو دادگاه می‌بینمت  بابا خودشون نرمال نیستن آخه خودشون نباید میگفتن امروز میایم خونتون از صب  چون شوهرم از  پنجشنبه جوابمو نداد  جمعه شب هم بهش پیام دادم ج نداد

یعنی متوجه دعوت از طرف مادر شما نشده؟کاش بلافاصله بعد‌تماس مادرتون.شم هم‌به نامزدتان توی غالب‌پیام و ...

من نگفتم گفتم متوجه شده  اما خودش گفت باشه 

اگه مامانت کوردی کامل گفته ممکنه متوجه نشده باشه ولی فارسی با لهجه کوردی واضحه

نمیدونم میگه متوجه نشدم ی چیز دیگ گفتم مادرمم میگه متوجه حرف اون نشدم نمیدونم چیکار کنم به مادر شوهرم پیام دادم فردا شب بیاد

نمیدونم میگه متوجه نشدم ی چیز دیگ گفتم مادرمم میگه متوجه حرف اون نشدم نمیدونم چیکار کنم به مادر شوهر ...

خوب کاری کردی عشقم زندگیت مهم تره ، ندید بگیر بحث های امروز رو 

حداقل مطمئن شدی کوردی نمیفهمن از این به بعد توی دعوا ها با لبخند فوش کوردی میدی 

من نگفتم گفتم متوجه شده اما خودش گفت باشه

نه دیگه عزیزم.اینجور موقع ها که شما میدونی از قبل بخاطر لهجه و بیان ممکنه طرفین متوجه صحبت ها نشن بعد اینکه صحبت مامان تموم شد خود شما گوشی رو میگرفتی از مامان به بهونه سلام و احوالپرسی لابلای حرفات میگفتی انشاءالله  منتظریم دعوت رو .اگه میگفت کدوم میگفتی الان مامان گفت.اگه واقعا دنبال بی احترامی و پیچوندن نبود میگفت بله متوجه نشدم  دعوت مامان رواما الان شما گفتی  باشه می‌آییم.اما اگه واقعا هم کاری براشون پیش میومد میگفت شب مهمونی رو عوض کنیم.

امشب گفتم فردا شب بیاید یهو شوهرم از پشت تلفن داد میزد بیام اونجا یعنی منو با خودش می‌بره سر زندگی ...

خب شما هم‌نرو

مگه میخواد بذارت تو چمدون بزور ببره؟

بعدم اگه چند ساله عقدین ببخشید چه غلطی میکرده که نه نه پول خونه رهن کردن داره نه عروسی؟