2777
2789
عنوان

هوای عاشقی😔

243 بازدید | 19 پست

۱۱ سال پیش همین روزا بودم دیدمت اون قدر با عجله از کنارم رد شدی که حتی حضورمو حس نکردی

همیشه فکر میکردم وقتی عاشق میشم بهاره و شکوفه های درختا تو باد با موهای فرم به رقص در میاد و معشوقم جلوم زانو میزنه و ازم خواستگاری میکنه ولی وقتی دیدمت نه بهار بود و نه شکوفه حتی نگامم نکردی ولی من درگیر اون چشمای عسلی شدم

۱۱ سالم گذشت گاهی میگم این همه دیونگی از منه منطقی بعیده

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

وقتی دوست نداره 

دوست داشتن تو مثله باد هواست عزیزم

بهتره حرومش نکنی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همسرمه بهش رسیدم

چ عجیب خوشبخت بشین

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
نه عشقش تو دلم موند شبا با یاد اون چشما میخوابیدم بعد از یه مدت دیدم اومد خواستگاریم

وای عزیزم چقدر قشنگ این ک قشنگ ترین چیز ممکن بوو چرا یطوری تو تاپیک نوشتی انگار تاپیکت غم داشت این ک خیلی حس خوبی بود تو قسمت هم بودین

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

وای عزیزم چقدر قشنگ این ک قشنگ ترین چیز ممکن بوو چرا یطوری تو تاپیک نوشتی انگار تاپیکت غم داشت این ک ...

مرسی عزیزم یه مدت دلگیرم حس میکنم دچار روزمرگی شدیم هنوزم عاشقشم ولی حس میکنم اون فاصله گرفته

مرسی عزیزم یه مدت دلگیرم حس میکنم دچار روزمرگی شدیم هنوزم عاشقشم ولی حس میکنم اون فاصله گرفته

طبیعیه عزیزم پیش میاد نگران نباش بابتش زندگی همین بالا پایین هارو ام داره مردا وقتی دچار مشکل بشن و درگیری داشته باشن حال هیشکی ندارن و میرن تو خودشون ی مدت . 

مطمئنم هرچی زودتر حس و حال بینتون ب قشنگی و بهتر قبل میشه 😍

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

طبیعیه عزیزم پیش میاد نگران نباش بابتش زندگی همین بالا پایین هارو ام داره مردا وقتی دچار مشکل بشن و ...

بله حق با شماست ،ممنون عزیزم بهترینا سهم قلب مهربونت