میدونین چیا با مرده که بیاره؟؟؟؟؟تو تهران مثلا من شنیدم صوتی تصویری با مرده
اینا توافقی هستش.ولی در کل همهه جا بساط صوتی تصوریری میدن ی تخته فرش لوستر تلفن ی دست رختخواب.شوهر من همینا رو داد
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از خرید لوازم غیر ضروری که امروزه جز واجبات شده ، صرف نظر کن. یخچال معمولی بخر. وسایل ضروری تهیه کن. خیلی از لوازمی که به اسم جهیزیه می خرند سالها از توی کابینت بیرون نمبان! پول یک سری لوازم را هم از کاوهای عروسی می تونی بدی!
ایرانیه درسته؟من نمیتونم ایرانی ببرم عزیزم این از مشکلات منه وگرنه مامانم گازش و یخچالش اسنوا است خ ...
بیشتر اره ولی سر بزنی خارجی میاد درکل همه جنساش رو هوااا میره خودم ۴ بار رفتم تا ی گاز مد نطرم بود رو گرفتم .ی غذاساز گرفته بودم که همه کاره بود ولی اونجا ک رفتم باززز کلی برقی کوچیک جدا جدا خریدم میز اتو خود اتو پنکه ایستاده .سرویس لحاف.دوتا پتو چرخ خیاطی سرویس چدن ی سرویس تفلون..اونجا ی جوریه ک عروسا فقط هستن تند تند خرید میکنن دمه در پر وانت بار میزنن میبرن.
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نفری 15.اخه ما تو خانوادمون اینجوریه دختر وام خودش رو برمیداره برای جهاز خرج میکنه قسطش رو هم پدردعروس میده یا اگه دختر شاغل باشه خودش میده پسرم وامش رو برای خونه برمیداره و قسطش رو خودش میده
افرین چه عالی ،باز خدا خیر بده بهشون ممنون عزیزم اگه اینجوریه پس سر میزنم گفتی قسط ...
۴سال پیش ک ی فیش حقوقی میخواست و ی ضامن ی میلیون میدادی تا ۵ میلیون اجازه خرید داشتی بعد اون ۴ میلیون رو تو ی سال تا ۱.۵ سال واست قسط میبستن بدون بهره.حتی میتونی بگی ۴میلیون رو تو ۶ ماه میدم ولی حداکثرش ۱.۵ سال بود.با چادرم باید بری موفق باشید
عزيزم ٣٠تومن ك وام ازدواجه ١٠ ١٥ام جور كني حله ي جهاز عالي ميخري فقط برقي و برو بانه ارزون تره بعد تلوزيون لوستر فرش هاي اتاق خواب اشپزخونه سينما خونگي اينا با داماده حالا ميتوني لباسشوويي يا گاز يا مبلي جيزي هم بكي اونا بخرن
در كل با ٤٠ ٤٥جهازه عالي ميتوني بكيري
يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️نيلسا❤️❤️