2777
2789
عنوان

با حقوق کمم چجوری جهیزیه بخرم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 45 پست

اول از همه واقعا باید بهت آفرین گفت که پدرتو درک میکنی  اینو واسش وظیفه نمیدونی. آفرین.

میتونی اول یک وام برداری چیزای کوچیک رو بخری و وسایلای بزرگ رو هم قسطی معمولا میدن.باز اونارو قسطی بخری. یا بالعکس. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الام عقدهستی؟ اگه نیستی و عجله نداری یه وامی بگیرکه نصف حقوقتو قسط بدی نصفش برات بمونه بااون وام اصلی هاروبخر بقیه اشم خوردخوردمیخری یکمم ازحقوقت برات میمونه اگه چیزی خواستی بخری ازولخرجی تم کم کن صرفه جویی کنی راحت میتونی

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
مثلا وام سی تومنی قسطاش چنده؟رو سی تومن وام ازدواجم حساب باز کردم

۳۰ تومن وام ازدواج؟اشتباه نمیکنی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه هیچی ندارم همش دنبال قر و فر بودم هیچی پس انداز ندارم وقتمم کمه نهایت ۶ماه

خب اگه میشه باشوهرت صحبت کن یکم دیرتر برین سرخونه زندگیتون

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  
الام عقدهستی؟ اگه نیستی و عجله نداری یه وامی بگیرکه نصف حقوقتو قسط بدی نصفش برات بمونه بااون وام اصل ...

نه عقد نیستم هنوز

اره میخام همینکارو کنم ولی میگم اینجوری خیلی طول نمیکشه؟؟؟

مثلا وام سی تومنی قسطاش چنده؟رو سی تومن وام ازدواجم حساب باز کردم

سود بانکا داره پایین‌میاد از ۲۴ شده ۱۸ 

انشااله سال جدیدم میشه ۱۶

فعلا هیچ بانکی تا اردیبهشت وام‌نمیدن چون بودجه مشخص نشده...

اما واسه ۳۰ تومن وام چون مبلغی بعنوان سپرده نزاشتی خودشون ۷ تومنشو برمیدارن تا زمانی ک تسویه شه حدودا ۲۴ بهت میدن که تقریبا میشه ماهی ۹۳۰

من واست حساب کردم...

نگران نباش عزیزم در درجه اول انشاللع خوشبخت شی‌..

بانک‌ملی هم وام خرید کالا میده

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
سود بانکا داره پایین‌میاد از ۲۴ شده ۱۸  انشااله سال جدیدم میشه ۱۶ فعلا هیچ بانکی تا اردیبهشت ...

عشقم ی دنیاااااا ممنون چقد گلی که نشستی حساب کردی واسم

نامزدم مرد خوبیه میگه کم کم میخریم نگران نباش 

ولی بهرحال من خودم حس خوبی ندارم میخام حداقلو داشته باشم 

اصن نمیدونین چجوری غصه برم داشته😥😓

عزیزم 15میلیون وام ازدواج میدن بقیه هم برید یه فروشگاه بگید من همه جاهازم رو از شما میگیرم برام قسطی کنید میتونی فیش حقوقی هم بدی به عنوان ضمانت.مجبورم نیستی تکمیل بخری در حد توانت بخر.بعد تو زندگی باهم تکمیلش میکنین خدا رو شکر باز حقوق بگیری یه پولی دستت هست

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
بله تهرانم

ی جا هست سمت میدان خراسان خیریه جهیزیه سرای حضرت زهراس قسطی بهت وسیله میده بدون بهره البته باید عقدت از ۱۸ ماه نگذشته باشه با عقدنامه بری چیزی هم تو عقد نامت نمیزنن .من خودم خیلی وسیله از اونجا خریدم همممه چی داره قیمت مناسب

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.