2777
2789
عنوان

چرا یه میزبان نباید متوجه بشه ساعت دو شب وقت لباسشویی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 32 پست
اگ دقت کنی توی متن گفته ک اونا چن بار اومدن خونشون!وقتی ی نفر چندبار بیاد شهر شما و خونه شما بمونه ، ...

من ب شخصه نمیرم 

چون هیچ جا راحت نیستم جز هتل 

و اینکه وقتی رفتیم خونه کسی 

دیگه ب کار میزبان ک نباید دخالت کنیم 

چ بسا این خانوم داره میگه چجوری گوشزد کنیم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیرم خونه کسی شب بمونم

خب شما اینطوری 

طبیعیتا هر رفتنی یه اومدنی هم داره دیگه!

کسی ک خودش میره مهمونی و چن روز میمونه ، قطعا طرف مقابل رو هم باید توی خونه‌ش بپذیره دیگه !

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!