2777
2789

بچه ها من دختر خالم امسال سال هفتم هست و 4 تا تجدیدی داره 

و باید شهریور امتحان بده خیلی دلم واسش سوخت خیلی داغون شده واقعا ولی واقعا تلاشش رو کرده بود و امتحان ریاضی رو باید 10 یا15 میشد ولی به شانس این بچه معلم ریاضی باهاش لج بود بخش ورداشته 5 داده نمرش رو 

الان موندیم چیکار. کنیم واقعا 

بنظروتون مدرسه قبول می‌کنه 4 تومان بدیم رش کنه ولی اینم بگم مدرسه دختر خالم واقعاً افتضاح هست اگه گسی راهی می‌دونه که مدیر رو راضی کنیم که پول بگیره رشدش کنیم واقعاً بگه اینم بگم مدیر و معاون خیلی یک دنده هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فک نکنم قبول کنن از طرفی این کار حق الناس هست خب دو ماه دیگه امتحان بده به جایی برنمیخوره که

بله با حرفتون موافق هستم ولی به خدا خیلی مدرسش افتضاح هست امسال نصف مدرسشون واقعا تجدید میشن و از اکثریت که پرسیدم ..ما گفتن ما ها میخوایم بریم دهن مدیر رو با پول ببندیم 

والا آنقدر مدیر مدرسه کوه هست که اصلان فک نکنم قبول کنه 

به معدل ریاضیش نمیشه اعتراض زد؟ جلوی خودتون برگش رو دوباره صحیح کنه حداقل

والا میخوایم بریم 2 شنبه بگیم دوباره صحیح کنن ولی فک نکنم قبول کنه مدرسه چون واقعاً سابقه مدرسش افتضاح هست

اگه میدونین نمره اش حقش نیست اعتراض بزنین یا با مدیر صحبت کنید که نمره رو دوباره برسی کنه شاید یکی د ...

ببین من نمی‌گم حتماً 20 می‌شده ولی واقعاً تلاشش رو کرد 4‌ روز معلم اومده بود خونشون ولی واقعاً نهایتن 10 رو باید می‌گرفت دیگه.. نه 5 رو 

همین کارو میکنیم میخوایم بریم مدرسه دوشنبه 

والا میخوایم بریم 2 شنبه بگیم دوباره صحیح کنن ولی فک نکنم قبول کنه مدرسه چون واقعاً سابقه مدرسش افتض ...

برید امتحان کردنش ضرر نداره که

به دختر خالتون هم بگین بیشتر تلاش کنه 

🩷💍🩺

برید امتحان کردنش ضرر نداره کهبه دختر خالتون هم بگین بیشتر تلاش کنه

ایشالا که حداقل چند نمرش برگرده و به ارفاقی قابل بشن و ردش کنن چون واقعاً نابود میشه خیلی چون خود تفلکی همین طوریش افسردگی‌ داره